Nyárs József Posztolva ekkor: 2017. november 7. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. november 7. (szerkesztve) Űdv! Reseteltem a Speedport W 724V Type Ci Telekomtol kapott routerem és azota nincs internet. Minden led vilagít Wifin is tudok rá csatlakozni de nincs internet. Valaki tud valami megoldast? Szerkesztve ekkor: 2017. november 7. Szerkesztő: Nyárs József Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. november 7. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 7. ppoe kapcsolat nem épül fel, be kellene azt is állítani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 zoli62 Posztolva: 2017. november 7. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 7. 10 perce, Nyárs József írta: Űdv! Reseteltem a Speedport W 724V Type Ci Telekomtol kapott routerem és azota nincs internet. Minden led vilagít Wifin is tudok rá csatlakozni de nincs internet. Valaki tud valami megoldast? Itt van leírva, mit kell tenned. https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/digitalis_eloszto_speedportw724_hasznalati_utmutato.pdf Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Nyárs József Posztolva: 2017. november 7. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 7. Tudnal nekem ebbe segíteni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Nyárs József
Űdv!
Reseteltem a Speedport W 724V Type Ci Telekomtol kapott routerem és azota nincs internet. Minden led vilagít Wifin is tudok rá csatlakozni de nincs internet. Valaki tud valami megoldast?
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Nyárs JózsefLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.