Boss81 Posztolva ekkor: 2017. november 8. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. november 8. Sziasztok Abben esetleg tud valaki pontos információval szolgálni , hogy mi a pontos típusa az otthoni internet 2000 szolgáltatáshoz biztosított modemnek ? Köszönöm előre is Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. november 8. Megosztás Posztolva: 2017. november 8. Szia! Sagemcom F@ST 5655V2 AC Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. november 8. Megosztás Posztolva: 2017. november 8. Nekem tapasztalatom nincs róla mert nem optikás területen vagyok. 250M - 1000M és a 2000M-hez ezt adják ennyit tudok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. november 8. Megosztás Posztolva: 2017. november 8. pppoe passthrough a 1414 tudja bekapcsolni illetve páran a wifire panaszkodtak de nem jellemzö Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. november 8. Megosztás Posztolva: 2017. november 8. Csodát nem kapsz amig nem lesz 3db normális bot antenna rajta. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. november 8. Megosztás Posztolva: 2017. november 8. Hát izé szal hmm 2db minimum a 2gbit miatt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. november 8. Megosztás Posztolva: 2017. november 8. Ha egy sima routert utána kötsz és arra minden az csak 1gbit -et fog engedni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. november 8. Megosztás Posztolva: 2017. november 8. A Sagemcomnak ? Csak az van neki és igen 1000/1000 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. november 8. Megosztás Posztolva: 2017. november 8. Ki is igen, jön majd új fw amiben lesz a menüben egy gomb erre. Mindenhol elérhető ahol befejezték az OLT kapacitás bővítést. Viszont ez le fog lassulni az ünnepek, fekete péntek stb miatt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Boss81 Posztolva: 2017. november 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. november 8. Szia Köszi a gyors választ Tapasztalat róla esetleg , mennyire megbízható ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Boss81 Posztolva: 2017. november 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. november 8. Köszi a választ , remélem jobb lesz mint a Huawei Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Boss81 Posztolva: 2017. november 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. november 8. Köszi a választ , ezt jó tudni . A Huawei modemnél nekem is a wifivel van gondom , jobban mondva csak annyi , hogy gyenge a jel . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Boss81 Posztolva: 2017. november 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. november 8. Mire gondolsz ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Boss81 Posztolva: 2017. november 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. november 8. (szerkesztve) Oks így már értem mire gondolsz , és nyilván jogos . A wifinél nekem csak annyi számít , hogy ha kimegyek a szobából a másikba akkor is legyen rendesen jel . A vezetékes része nekem a lényeges sebesség szempontjából , de az rendben lesz . Szerkesztve ekkor: 2017. november 8. Szerkesztő: Boss81 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 valkesz Posztolva: 2017. november 8. Megosztás Posztolva: 2017. november 8. Sziasztok. Ne haragudjatok,hogy ide írok. Én is most rendeltem meg a 2000-es netet jelenleg nálam is huawei ont van és a hölgy nem tudna megmondani,hogy cserélni kell-e hozzá az eszközt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Boss81 Posztolva: 2017. november 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. november 8. Igen , cserélni kell Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 valkesz Posztolva: 2017. november 8. Megosztás Posztolva: 2017. november 8. Épp most, Boss81 írta: Igen , cserélni kell Az új eszközt lehet routerként is használni? Itt a lan 2-4 kimenetekre gondolok,mert a huaweinél nekem nem akart működni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 okostojás Posztolva: 2017. november 8. Megosztás Posztolva: 2017. november 8. De amúgy gigabites LAN portja van? Kéát LAN porton 1000/1000? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 okostojás Posztolva: 2017. november 8. Megosztás Posztolva: 2017. november 8. Hát igen, készülőben van rézre asszem a 2gigabites szabvány, de úgy rémlik még csak draft. Így aztán marad az efféle megoldás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 okostojás Posztolva: 2017. november 8. Megosztás Posztolva: 2017. november 8. 15 hours ago, anonymus said: pppoe passthrough a 1414 tudja bekapcsolni illetve páran a wifire panaszkodtak de nem jellemzö És ki is csak a 1414 tudja kapcsolni? Mindenhol elérhető ahol már működő t optika van? Nálam például nem kínálja fel ha belépek a telekom fiókba. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Boss81 Posztolva: 2017. november 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. november 8. Max veszek egy normális routert hozzá Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 okostojás Posztolva: 2017. december 8. Megosztás Posztolva: 2017. december 8. Csak mint optika réz átalakító működik amit a t adott a T, a hgw, saját routeted csinal mindent, tűzfal bejelentkezést stb. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Boss81
Sziasztok
Abben esetleg tud valaki pontos információval szolgálni , hogy mi a pontos típusa az otthoni internet 2000 szolgáltatáshoz biztosított modemnek ?
Köszönöm előre is
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
21 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.