Cs.Gábor Posztolva ekkor: 2017. november 17. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. november 17. Online módosítottam a díjcsomagomat. Mikor lehet ismételten változtatni, mert nem az lett választva amit szerettem volna. Vagy esetleg lehet visszavonni a módosítást? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. november 18. Megosztás Posztolva: 2017. november 18. @Cs.Gábor Hívd inkább a 1414-et és ott kérd, hogy rakják rendbe a dolgokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 dptrsk Posztolva: 2017. november 19. Megosztás Posztolva: 2017. november 19. (szerkesztve) Havonta 1 módosítás lehetséges, de ahogy @btz írta, 1414en segítenek, főleg ha nem az történt amit te választottál. Szerkesztve ekkor: 2017. november 19. Szerkesztő: dptrsk Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Cs.Gábor
Online módosítottam a díjcsomagomat. Mikor lehet ismételten változtatni, mert nem az lett választva amit szerettem volna.
Vagy esetleg lehet visszavonni a módosítást?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.