teherwagon Posztolva ekkor: 2017. december 5. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. december 5. Domino kártyásként december 10-ig díjmentes 5 GB adatforgalmat vagy 5 óra Telekom mobil hálózaton belüli beszélgetést aktiválhatsz a Telekom alkalmazásban! "feltételek: Díjmentes ajánlatunkból válaszd az 5 GB adatot, vagy 5 óra Telekom mobil hálózaton belüli perceket. A választott díjmentes egyenleg igénybevételére csak egyszer van lehetőség. Frissítsd a Telekom alkalmazást az ajánlat bekapcsolása előtt! A promóciót kizárólag Domino kártyásként, a Telekom alkalmazásban tudod bekapcsolni 2017. december 1-10. között. Az 5 GB adatból 100 MB-ot, az 5 óra Telekom mobil hálózaton belüli beszélgetésből 30 percet használhatsz fel EU-ban. A sikeres aktiválásról SMS-ben értesítünk, illetve tájékoztatunk arról is, ha elfogy a díjmentes extra adatod, vagy az 5 órányi díjmentes beszélgetési időd. A már leforgalmazott, illetve a rendelkezésedre álló adat- és perc mennyiséget az alkalmazásban is nyomon követheted. Az aktiválás időpontjától függetlenül, a választott díjmentes egyenleg január 2. éjfélig használható fel." részletek a Telekom oldalán Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2017. december 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 5. Szép, de nem okos telefonon ezeket nem lehet aktiválni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
teherwagon Posztolva: 2017. december 5. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 5. Hello @zoli62, az adatot nyilván nem, és persze nem is érdemes a beszélgetést viszont igen: a nagyi kártyáját a bekapcsolás idejére átrakod egy okostelefonba a nagyi Domino előfizetését behúzod a saját Telekom fiókodba (vagy készítesz neki egy külön fiókot), aztán egy okostelefonról belépsz az adott fiókba Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2017. december 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 5. Ez mind macera, meg idő. Régebben t-mobile korban is még ilyen, és ehhez hasonló akciós dolgokat telefonos ügyifogyin is be lehetett aktiválni, ha a készülék nem volt rá alkalmas. Egyébként nem is nagyiéról van szó, csak van egy parlagon levő kártyám egy Nokia-ban, és gondoltam az ajándék az ajándék, pedig ez olyan Mátyás király mese, hoztam is, meg nem is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
teherwagon Posztolva: 2017. december 5. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 5. 35 perce, zoli62 írta: Ez mind macera, meg idő. Így van, de te azt állítottad, hogy nem lehet. én erre adtam kerülő megoldást 36 perce, zoli62 írta: Régebben t-mobile korban is még ilyen, és ehhez hasonló akciós dolgokat telefonos ügyifogyin is be lehetett aktiválni, ha a készülék nem volt rá alkalmas. igen, meg még régebben az ősemberek szakócával darabolták a húst 37 perce, zoli62 írta: Egyébként nem is nagyiéról van szó, csak van egy parlagon levő kártyám egy Nokia-ban, és gondoltam az ajándék az ajándék, pedig ez olyan Mátyás király mese, hoztam is, meg nem is. nyilván példának hoztam a nagyit, értsd jól, ha akarod, be tudod állítani 2 perc alatt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
abit Posztolva: 2018. december 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. december 26. Most karácsonykor nem volt semmi... Vagy csak én nem kaptam üzenetet? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.