btz Posztolva ekkor: 2017. december 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. december 6. 2018-ban 5%-ra csökken az internet áfája. Erről adott ki tájékoztatót a Telekom. Bővebben itt olvashattok erről... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Novák Magdolna Posztolva: 2017. december 9. Megosztás Posztolva: 2017. december 9. Sziasztok tudna nekem valaki segiteni !! 5 óra ingyen beszélgetést hol tudom igényelni? köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2017. december 9. Megosztás Posztolva: 2017. december 9. 3 perce, Novák Magdolna írta: Sziasztok tudna nekem valaki segiteni !! 5 óra ingyen beszélgetést hol tudom igényelni? köszönöm Dominósként a Telekom applikáción belül. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Novák Magdolna Posztolva: 2017. december 9. Megosztás Posztolva: 2017. december 9. Köszönöm!! akkor itt nem tudok számitógépröl csak telefonról ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2017. december 9. Megosztás Posztolva: 2017. december 9. (szerkesztve) 5 perce, Novák Magdolna írta: Köszönöm!! akkor itt nem tudok számitógépröl csak telefonról ? Csak az applikációban tudod igénybe venni. https://kiszamolo.hu/5-gb-ingyen-internet-vagy-5-ora-beszelgetes-dominosoknak-januar-2-ig/ Szerkesztve ekkor: 2017. december 9. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.