Budai Déniel Posztolva ekkor: 2017. december 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. december 6. Hogyan tudnám bekapcsolni az Emelt Díjas SMS szolgáltatást? Jelenleg le van tiltva azt gondolom! Egy Host-tol rendelnék Voice szervert ami SMS szolgáltatással lehetséges. Válaszokat előre is köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. december 7. Megosztás Posztolva: 2017. december 7. Üdv @Budai Déniel Ha az emeltdíjas SMS-ek fogadására gondolsz, akkor azt engedélyezheted a Telekom alkalmazásán keresztül is. A szolgáltatás testreszabását választva rámész az SMS-hez kapcsolódó szolgáltatások beállításaira, majd kiveszed a pipát a "Fogadott emeltdíjas SMS tiltás" opció mellől. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2017. december 11. Megosztás Posztolva: 2017. december 11. Hello, ez emlékeim szerint előfizetésnél és Dominonál eltér, az egyiknél kint van az interneten, a másiknál nincs. így a -EDSMST a 1414-re jó ötlet, az mindettővel megy Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. december 10. Megosztás Posztolva: 2017. december 10. (szerkesztve) Kedves @Budai Déniel Sajnos ennél pontosabban nem lehet leírni. Testreszabás, SMS-hez kapcsolódó beállítások, Fogadott emeltdíjas SMS tiltás pipa ki. Ha az applikációban nincs benne, akkor próbáld meg a weben elérhető online felületen keresztül. Ha ott sincs, akkor próbáld meg SMS-ben. Küldd el a "-EDSMST" kódszót a 1414-re. Szerkesztve ekkor: 2017. december 10. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Budai Déniel Posztolva: 2017. december 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. december 10. Üdv! Köszönöm szépen! De nekem nincs sehol sem ilyen opció! pedig telekom alkalmazáson belül keresgetem... Pontosabban? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Budai Déniel Posztolva: 2017. december 12. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. december 12. Üdv! Szeretnék emelt díjas SMS-t küldeni. Már telefonáltam is nekik. Megcsinálták de még mindig nem küldi el az üzenetet. Havonta jön a telefonomra a 3500 Ft. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2017. december 12. Megosztás Posztolva: 2017. december 12. (szerkesztve) Hello @Buday Déniel, 47 perce, Budai Déniel írta: Már telefonáltam is nekik. Megcsinálták de még mindig nem küldi el az üzenetet. Havonta jön a telefonomra a 3500 Ft. ez azt jelenti, hogy a Tének telefonáltál, és engedélyezték az emeltdíjas sms küldést, ráadásul egyenleged is van? ha igen, akkor lehet, hogy fogadott emeltdíjas cucc. az külön tiltható, engedélyezhető. írd meg, hogy előfizetésed van vagy Domino kártyád (nem egyértelmű, hogy a fenti 3500 Ft a cucc díja vagy az egyenleged töltése), és kitől mit akarsz megrendelni. meg azt, hogy pontosan mi a gond, mit látsz, tapasztalsz küldésnél Szerkesztve ekkor: 2017. december 12. Szerkesztő: teherwagon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Budai Déniel Posztolva: 2017. december 12. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. december 12. Előfizetésem van. Mivel minden 20. Án kapom rá a pénzt s sosem töltök fel. Játék szervereket bérelek emelt díjas SMS szolgáltatással. Csak 90-es hívó számra sikertelen a küldés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2017. december 12. Megosztás Posztolva: 2017. december 12. 90-es számra küldesz egy sms-t, annak van egy egyszeri díja, és kapsz érte x időre szervert? ha igen, és levették a tiltást, és mégsem megy, akkor két lehetőség van. az egyik, hogy mégsem vették le a tiltást (vagy levették, de a gyakorlatban még folyamatban van, így csak később fog működni). a másik, hogy nem sms-ben, hanem mms-ben megy a megrendelés (bár ez talán csak elmélet, így ez inkább a fogadott emeltdíjas sms vagy mms ág, ami külön történet, külön lehet tiltani vagy engedélyezni. ezt arról lehet felismerni, hogy nem a küldésért, a megrendelésért, hanem a fogadásért számláztat a 90-es szám gazdája) az alapok meg: normál sms-t tudsz küldeni? ha igen, akkor jók a beállításaid, nem az okozza. illetve ez magyar vagy külföldi emeltdíjas szám? külföldinél normális lehet, hogy nem tudsz rá küldeni (ha korábban ment, akkor persze most is kellene) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2017. december 12. Megosztás Posztolva: 2017. december 12. Megbeszéltük privátban, elvileg minden oké, mégsem megy, így Té chat Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Zss Posztolva: 2019. február 22. Megosztás Posztolva: 2019. február 22. Üdv, nem tudok 90 es körzetszámra sms küldeni (message failed to send) az account beállitási alatt nem találok emelt díjas sms küldés engedélyezés menüpontot, csak fogadást, de próbaképp minden korlátozást kikapcsoltam az MMS-t, iMessaget is kikapcsoltam, mégsem megy. Valami ötlet? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 abit Posztolva: 2019. február 23. Megosztás Posztolva: 2019. február 23. Szia @Zss, Szerintem az iMessage-el lesz a baj. Tippként annyit tudok javasolni, hogy ideglenesen rakd át a SIM-ed egy Androidos készülékbe, mert például Huaweik esetében feldob egy kis ablakot, ha 90-es számra szeretnék SMS-t küldeni, hogy elküldöm-e az SMS-t, vagy sem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MrSato Posztolva: 2019. december 1. Megosztás Posztolva: 2019. december 1. (szerkesztve) Ekkor: 2017. 12. 10. at 21:42, btz írta: Kedves @Budai Déniel Sajnos ennél pontosabban nem lehet leírni. Testreszabás, SMS-hez kapcsolódó beállítások, Fogadott emeltdíjas SMS tiltás pipa ki. Ha az applikációban nincs benne, akkor próbáld meg a weben elérhető online felületen keresztül. Ha ott sincs, akkor próbáld meg SMS-ben. Küldd el a "-EDSMST" kódszót a 1414-re. Nekem erre az a válasz jön vissza hogy "az ön által kért szolgáltatás ez irányú módosítása nem lehetséges. További infó 1430 Már ha elküldöm az sms kódot Szerkesztve ekkor: 2019. december 1. Szerkesztő: MrSato Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2019. december 1. Megosztás Posztolva: 2019. december 1. 23 perce, MrSato írta: Nekem erre az a válasz jön vissza hogy "az ön által kért szolgáltatás ez irányú módosítása nem lehetséges. További infó 1430 Már ha elküldöm az sms kódot Elég régi téma ez már, hívd a 1490-at, ahogy a válasz SMS írja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Budai Déniel
Hogyan tudnám bekapcsolni az Emelt Díjas SMS szolgáltatást? Jelenleg le van tiltva azt gondolom! Egy Host-tol rendelnék Voice szervert ami SMS szolgáltatással lehetséges. Válaszokat előre is köszönöm!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
13 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.