Bendegúz Posztolva ekkor: 2017. december 27. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. december 27. Sziaszttok! Nokia 6 android készüléken hogyan tudom beállítani a számküldést? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2017. december 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 27. Nétd meg a hí 2 órája, Bendegúz írta: Nokia 6 android 7.0 Nincs hívásbeállítás menüpont! http://www.dualsimsmartphones.hu/hivoszam-kijelzes-beallitasa/ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2017. december 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 27. 2 órája, Bendegúz írta: Sziaszttok! Nokia 6 android készüléken hogyan tudom beállítani a számküldést? Milyen telefonod van? Általában a hívásbeállításoknál lehet a hívószámkijelzést állítani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Bendegúz Posztolva: 2017. december 27. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 27. Nokia 6 android 7.0 Nincs hívásbeállítás menüpont! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Bendegúz
Sziaszttok!
Nokia 6 android készüléken hogyan tudom beállítani a számküldést?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.