Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Túlfeszültségvédelem Sagemcom FAST3686


KeyserSoze

Kérdés

Sziasztok,

Nemrég vásároltam egy 4K-s okostévét, melyet (és rajta keresztül a Sagemcom-os HGW-t) szeretném egy APC túlfeszültség védelemmel ellátni.

Mivel ennek az APC-s túlfeszültségvédőnek van koax be- és kimenete, ezért a legjobb megoldásnak az tűnik számomra, ha a Telekomos koax kábelt (ami jelenleg a Sagemcom FAST3686-ba van bedugva) az APC-be dugnám be és az APC koax kimenetét a Sagemcom-mal egy plusz koax kábellel kötném össze.

Van esetleg ebben valakinek tapasztalata? Várható esetleg valamilyen minőségi változás a szolgáltatásban? (net lassabb, TV adás kevésbé tiszta, stb)

A túlfeszültségvédő kimenetét és a Sagemcom-ot összekötő kábelnél mire kell odafigyelni, van valamilyen technikai megkötés, hogy milyen minőségű koax kábel kellt használni? Ha van ajánlott kábeltípus, szívesen fogadok minden tippet.

Köszönöm és üdv,
KeyserSoze

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Valamilyen irányba biztos elfogja tolni a jelszinteket hogy ez nálad fog e gondot okozni pasz.  Szerelő ha meglátja elsőként ezt fogja kivágni a hálózatból.  Kábelt illetően pedig 3x árnyékolt rg6-ot használnak az hogy bel vagy kültéri te esetedben oly mind1 csak esztétika. Csatlakozó meg hát ja rg6 roppantós f csatit használunk. 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...