vargalaci Posztolva ekkor: 2018. január 1. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. január 1. szia/sziasztok az lenne a kérdésem hogy van egy tabletem huawei t17.0 és semmire se reagál probáltam hard resetet de az se müködött amikor fölrakom töltöre jelzi hogy tölt de nem csinál semmit válaszotokat köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2018. január 1. Megosztás Posztolva: 2018. január 1. Üdv @vargalaci Recoveryben data wipe megvolt? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2018. január 4. Megosztás Posztolva: 2018. január 4. Hello @vargalaci, ha semmire sem reagál, be sem tudod kapcsolni, akkor sajna szerviz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
vargalaci
szia/sziasztok az lenne a kérdésem hogy van egy tabletem huawei t17.0 és semmire se reagál probáltam hard resetet de az se müködött amikor fölrakom töltöre jelzi hogy tölt de nem csinál semmit válaszotokat köszönöm
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.