Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Hálózati hiba


Ibanez21

Kérdés

 vettem egy független Sony Xperia Z3 készüléket/D6603/ sajnos nem tudom használni, ugyanis az előfizetéses kártyámmal nem jön be a hálózat, próbáltam már mindent az elérhető hálózatoknál ugyan kiírja a 4G Telekom.hu honi hálózatot, de nem tud kapcsolódni rá. Előfizetéses csomagom, mobil korlátlan, 6GB net, lehet másik kártya kellene?

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

7 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 4

Ha egy másik kártyával ment a dolog, akkor jó eséllyel a kártyáddal van gond. Ha tudod, próbáld ki egy másik készülékben, így biztosan megállapítható, hogy ha ott sem megy, akkor azzal van a baj. Bár az, hogy a régebbi kártya gond nélkül működött nagyon valószínűvé teszi, hogy valamiért megadta magát az újabb kártyád.  Ha így van, ügyfélszolgálaton kérhetsz cserét.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: szaboadam
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4

Hello @Ibanez21, fura. ha nano simed van, ami másik, normál simes telóban adapterrel jó (mert a fenti Samsunghoz az kell), ugyanakkor nano simesben adapter nélkül nem, plusz a nano simes teló más kártyával megy, akkor ez a mivanmivan eset :D a nano simes telót szintén Tés nano simmel próbáltad? arra gondolok, amelyikkel ment végül, és azért kérdezem, mert hálózati korlátozással, letiltással magyarázható lenne, amit tapasztalsz (ekkor nem segít a kártyacsere, tehát hiába mész be a Téhez)

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: teherwagon
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...