stupeke Posztolva ekkor: 2018. február 2. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. február 2. TISZTELT ÜGYFELÜNK A számlát nem fizették még : Folyószámla : 363800069. Számla sorszám : 5120170015337201 Fizetési határido : 02/02/2018 Státusz : Befizetésre vár Számlázott összeg : 1.315 Ft Remeljuk, hogy a szamla kifizeteset a megadott hataridon belul. Vagy az elA'fizetes velunk automatikusan kikapcsol Most mar fizetni a szamlakat egyszeru es sima utat a bankkartya vagy a bankszamla es biztonsagosan Kerjuk, kovesse az alabbi linket a folyamat befejezesehez https://www.telekom.hu/telekomfiok/belepes?6...../Token=252MSBTKL55....ID ©2018 Magyar Telekom Nyrt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 root Posztolva: 2018. február 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. február 2. (szerkesztve) FAKE. Nehogy befizesd. Nem is értem az embereket. NEM TŰNIK FEL a NYELVHASZNÁLAT???? Szerkesztve ekkor: 2018. február 2. Szerkesztő: root Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 btz Posztolva: 2018. február 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. február 2. (szerkesztve) @stupeke@stupeke Üdv! Vádaskodás előtt nem ártana széjjelnézni az interneten vagy akár ennek a fórumnak a Veszélyzóna topicjában (ha már itt vagyunk, akkor említsük meg azt is hogy számtalanszor volt már erről szó csak ezen az oldalon) és rájöhettél volna, hogy ezt a levelet nem a Telekom küldte neked, hanem adathalász csalók. Az is le lett írva számtalanszor, hogy mi a teendő, stb Szerkesztve ekkor: 2018. február 2. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 stupeke Posztolva: 2018. február 2. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. február 2. Köszi én is így gondoltam, hogy ez egy szemét társaság szüleménye, de azért másoltam be minél többen lássák mily változatosak a csalók Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
stupeke
TISZTELT ÜGYFELÜNK
A számlát nem fizették még :
Befizetésre vár
Számlázott összeg :
Remeljuk, hogy a szamla kifizeteset a megadott hataridon belul. Vagy az elA'fizetes velunk automatikusan kikapcsol
Most mar fizetni a szamlakat egyszeru es sima utat a bankkartya vagy a bankszamla es biztonsagosan
Kerjuk, kovesse az alabbi linket a folyamat befejezesehez
https://www.telekom.hu/telekomfiok/belepes?6...../Token=252MSBTKL55....ID
©2018 Magyar Telekom Nyrt.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.