Szegedi Attila Posztolva ekkor: 2018. február 21. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. február 21. Homtom ht17 pro nem tudom beáálitani a hivószám kijelzést. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 dptrsk Posztolva: 2018. február 21. Megosztás Posztolva: 2018. február 21. Szia @Szegedi Attila Hívószám kijelzés beállítása: tárcsázó-beállítások-(hang hívás)-további beállítások-(SIM választás)-hívóazonosító-hívóazonosító elküldése Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Mr.Pappadjordjo Posztolva: 2018. szeptember 24. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 24. Üdv. Az én esetemben hiába állítom be a készüléken a hívószámkijelzést aktívra, az néhány nap múlva automatikusan visszaáll alapértelmezettre vagyis nem jelzi ki a hívott szám részére. A készülékben vagy a szolgáltatásban lehet a hiba? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 dptrsk Posztolva: 2018. szeptember 26. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 26. Szia @Mr.Pappadjordjo Ha a készülék magától vissza áll, én a készülékben keresném a hibát, de az (önkiszolgáló) ügyfélszolgálaton kérheted, hogy az alapértelmezett az legyen, hogy kiírja a számodat, így nem lesz gond, ha visszaáll, hisz a rendszerben az lesz az alap. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Mr.Pappadjordjo Posztolva: 2018. szeptember 27. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 27. (szerkesztve) 14 órája, dptrsk írta: Szia @Mr.Pappadjordjo Ha a készülék magától vissza áll, én a készülékben keresném a hibát, de az (önkiszolgáló) ügyfélszolgálaton kérheted, hogy az alapértelmezett az legyen, hogy kiírja a számodat, így nem lesz gond, ha visszaáll, hisz a rendszerben az lesz az alap. Köszi, pont így megoldódott. Az önkiszolgáló portálon láttam h aktiválva volt a hívószámtltás...valahogy:/..., miután ott kikapcsoltam helyreállt a dolog. Szerkesztve ekkor: 2018. szeptember 27. Szerkesztő: Mr.Pappadjordjo Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Szegedi Attila
Homtom ht17 pro nem tudom beáálitani a hivószám kijelzést.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.