varga Posztolva ekkor: 2018. március 1. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. március 1. Tisztelt fórumozók. A szintén, mint a számítógép, régi Alcatel one touch Pixi3 tableten , modell száma 8055 az Android 4.4.2 verzió fut. A memória 6Gb.?? Lehet egyáltalán az Android programját újabbra frissíteni??? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2018. március 1. Megosztás Posztolva: 2018. március 1. @varga Szerintem a 6GB az a ROM, a RAM az 1GB. Ha nem ajánlja fel az OTA frissítést, akkor csak custom rommal tudosz esetlegesen rátenni új systemet, de ha nem vagy benne járatos akkor inkább hagyd. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 varga Posztolva: 2018. március 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. március 3. Köszönöm! Én is így gondoltam, ez már marad az ami és amilyen. Új rendszer rátenni profiknak való, nem nekem!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
varga
Tisztelt fórumozók. A szintén, mint a számítógép, régi Alcatel one touch Pixi3 tableten , modell száma 8055 az Android 4.4.2 verzió fut.
A memória 6Gb.??
Lehet egyáltalán az Android programját újabbra frissíteni???
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.