Ilus Posztolva ekkor: 2018. április 2. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. április 2. Hogy tudom beállítani a készüléket,hogy mutassa a nem fogadott hívást? Semmilyen formában nem mutatja,csak akkor,ha híváslistát megnézem! Előre is köszönöm a segítséget! Üdv Szabó Ilus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2018. április 2. Megosztás Posztolva: 2018. április 2. @Ilus Milyen tipusú készülékről van szó? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. április 2. Megosztás Posztolva: 2018. április 2. (szerkesztve) 27 perce, btz írta: @Ilus Milyen tipusú készülékről van szó? samsung s9 Szerkesztve ekkor: 2018. április 2. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2018. április 2. Megosztás Posztolva: 2018. április 2. (szerkesztve) @anonymus Thanks @Ilus "Try this: Settings -> Apps -> ... (3 dots in upper right corner) -> Special access -> Notification access -> Samsung Experience Home -> and switch it ON (if of course was switched off for any reason)" " Go to settings -> Notifications -> Advanced (top right) -> Advanced Notification Settings -> Contacts Then click on default, missed calls and voicemails seperately and change the importance and sound etc. This has worked for me, I hope it works for everyone else." Ezeket találtam a Google barátommal. Remélem segít. Szerkesztve ekkor: 2018. április 2. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Ilus Posztolva: 2018. április 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. április 2. Bocsánat,az lemaradt! Samsung S9 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2018. április 2. Megosztás Posztolva: 2018. április 2. @Ilus Igen, @anonymusközben megtalálta a cimkében, így ezalapján körülnéztem neked a weben. Többek tapasztaltak hasonló problémát. Remélem a fenti leírások valamelyike segít. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Ilus Posztolva: 2018. április 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. április 2. No.... A kisegítő lehetőségek->emlekeztető opciónál sikerült megtalálni! Az emlékeztető bekapcsolásával már tökéletesen működik! Köszönöm szépen! ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2018. április 2. Megosztás Posztolva: 2018. április 2. @Ilus Nagyon szivesen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Ilus
Hogy tudom beállítani a készüléket,hogy mutassa a nem fogadott hívást? Semmilyen formában nem mutatja,csak akkor,ha híváslistát megnézem!
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv Szabó Ilus
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
7 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.