kilkam Posztolva ekkor: 2018. április 8. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. április 8. (szerkesztve) Jó napot, lenne 1 olyan problémám hogy hitvány ***** internetet adtak ki nekem 100mb/s-es és 6 mb/s-el tudok maximum letölteni... 1 hete minden nap szarakszik valamikor, ma is reggel fél 8 óta leáll, és még mindig fent áll ez a probléma...... nem lehet online lenni sehol, mert 2 percenként össze omlik a net,,,, Szerkesztve ekkor: 2018. április 8. Szerkesztő: kilkam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2018. április 8. Megosztás Posztolva: 2018. április 8. (szerkesztve) @kilkam Én is hajlamosabb vagyok inkább abban hinni, hogy a szerelő érti a dolgát és nem talált hibát a vonalad működésében. De amennyiben a hisztéria helyett tudsz a vonaladról feltenni ide pontos műszaki paraméterekről képernyő mentéseket, ami azt támasztja alá, hogy a probléma tényleg az internet kapcsolatoddal van, akkor a fenti véleményem akár meg is változhat. Előre is köszönöm szives együttműködésed a topic a probléma megoldására való fókuszálása felé történő elkanyarodása érdekében. Szerkesztve ekkor: 2018. április 8. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 ApaFia Posztolva: 2018. április 8. Megosztás Posztolva: 2018. április 8. 8 perce, kilkam írta: Jó napot, lenne 1 olyan problémám hogy hitvány ***** internetet adtak ki nekem 100mb/s-es és 6 mb/s-el tudok maximum letölteni... 1 hete minden nap szarakszik valamikor, ma is reggel fél 8 óta leáll, és még mindig fent áll ez a probléma...... nem lehet online lenni sehol, mert 2 percenként össze omlik a net,,,, Jó lenne tudni, milyen platformon van a előfizetésed a netre. HGW adatokról is jó lenne tudni mik a értékek. Megértem ,hogy bosszantó a helyzet de ezek nélkül ,csak felesleges billentyűzet pofozás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2018. április 8. Megosztás Posztolva: 2018. április 8. Novemberben is ez volt a baja, akkor se jutottunk többre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
kilkam
Jó napot, lenne 1 olyan problémám hogy hitvány ***** internetet adtak ki nekem
100mb/s-es és 6 mb/s-el tudok maximum letölteni...
1 hete minden nap szarakszik valamikor, ma is reggel fél 8 óta leáll, és még mindig fent áll ez a probléma......
nem lehet online lenni sehol, mert 2 percenként össze omlik a net,,,,
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.