Kohalmi Posztolva ekkor: 2018. április 22. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. április 22. Szeretném megszüntetni vagy dominora váltani előfizetésem kb két hónapja hosszabítottam meg de sajnos megbántam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2018. április 22. Megosztás Posztolva: 2018. április 22. (szerkesztve) Üdv! Ha nem vettél új készüléket hosszabbítással együtt, akkor felmondás estén 5.000 Ft a kötbér, ha megakarod tartani a hívószámodat és dominóra váltanál akkor 1.990 Ft ami egyúttal a kezdő egyenleged is lesz. Felmondás telefonon a 1414 intézhető, Domióra váltás személyesen üzletben intézhető. Ha vettél készüléket akkor a kötbér sokkal több, a pontos összeg a szerződésben szerepel. Szerkesztve ekkor: 2018. április 22. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 dptrsk Posztolva: 2018. április 22. Megosztás Posztolva: 2018. április 22. Ha hosszabbítás volt, akkor tudtommal nem 5.000 a kötbér, hanem a kapott havidíjkedvezmény, amit igénybe vett. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. április 22. Megosztás Posztolva: 2018. április 22. Lehet, de nem találtam pontosabb infót, így hát maradt a sztenderd verzió. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Kohalmi
Szeretném megszüntetni vagy dominora váltani előfizetésem kb két hónapja hosszabítottam meg de sajnos megbántam
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.