OldMike

Belépés a Telekom fiókomba

Kérdés

Egy ideje nem léptem be a Telekom honlapon (PC), most próbáltam, de eléggé zavarosra sikeredett. Először email címmel próbáltam, de ott nem fogadta el az eddig érvényesnek gondolt jelszót. Ezután jött az MT azonosító, de a korábbi öt számjegyű jelszót ott sem fogadta el, viszont legalább felajánlotta az SMS-ben küldött kóddal az új jelszó beállítását. Innen most már (legalábbis a számítógépen) boldogság van.

A mobilos alkalmazás már más tészta. Ott automatikusan beléptet a telefonszámmal, nem emlékszem, hogy valamikor a kezdeteknél kellett-e megadni jelszót, ha kellett is már nem emlékszem rá (szerencsére úgy tűnik, hogy nem is kell). Viszont a mobilnet egyenlegemet nem tudom megnézni, pontosabban 0 MB-ot ír, ami persze nem igaz, mert a számítógépes belépés esetén kiírta a valós értéket. A személyes adatoknál felkínálta a Telekom fiókkal történő belépést. Azért ez is érdekes volt, mert csak az email címes azonosítót adta fel, viszont csak a számítógépen (a telefonszámhoz) megadott új jelszót fogadta el, és be tudtam lépni. Persze a mobilnet egyenleget most sem adja meg, ez úgy látszik, hogy az applikáció sajátossága :(

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Előfizetés módosítás nekem is csak mobilra müködik, plusz net, ilyen olyan opciók ki be kapcsolás. Otthonira egyáltalán nem megy :(  

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Értem, köszönöm, ezt eddig nem tudtam. A mobilnet egyenleg lekérdezés igazából soha sem működött az applikációban, ugyanígy az előfizetés módosításának lehetősége sem.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Fura az egész beléptetés, sokat variálnak rajta. Illetve aminek eddig nem volt Telekom fiókja, pl az án mobil előfizetésemnek. Annak is generálnak :(:) 

A Telekom app meg azért enged be, mert sim kártya alapján azonosít. Ha tud, ha nem akkor az előző helyre léptet vissza. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most