Márffy Magdolna Posztolva ekkor: 2018. július 13. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. július 13. Tisztelt Telekom Fórum! Csak kiváncsiságbol kérdezni szeretném azt hogy egy ismerösöm mutatott egy oldalt,ahol,ha jol értettem,meg lehet nézni,hogy IP cimem fekete listán van e valahol.Az oldal ez: https://www.dnsbl.info/dnsbl-database-check.php Kiadta,hogy bizonyos oldalakhoz nem férhetek hozzá ha jol értem,de nem tudom pontosan.Ebben kérnék segitséget Feltöltöm a hibaüzenet képeit! A nyaraloban a korlátlan mobilnetemet osztom meg a laptopommal.Előre is köszönöm a segitséget!Egyáltalán értsem ezeket a kiirásokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2018. július 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. július 13. Kedves @Márffy Magdolna Nem kell vele foglalkoznod. Nyugodtan használd tovább a neted mint eddig. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2018. július 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. július 13. @Márffy Magdolna Egy spam adatbázis ellenőrző oldal. Bizonyos IP-k spamelés miatt bekerülnek ilyen adatbázisokba. Amelyik fogadó fél alkalmazza ezt a listát, az nem fogadja az erről az IP-ről küldött emaileket. De neked nem kell emiatt aggódni, te nem erről az IP-ről küldöd a leveleket. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2018. július 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. július 13. @Márffy Magdolna Igen. Arról beszélek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2018. július 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. július 13. @Márffy Magdolna Nem is tudom hogy magyarázzam el úgy, hogy a válasz ne szüljön további kérdéseket. Mivel te egy szolgáltatói SMTP szervert használsz levélküldésre, ezért a te leveleid ettől a tiltástól függetlenül elérnek bárhová. Ha te levelező szervert üzemeltetnél, akkor lenne csak gondod ezekkel a tiltó listákkal, de ebben az esetben egy fix publikus IP alatt tennéd ezt. Gondolom nem üzemeltető vagy és nem sendmailel lököd ezresé el a leveleket közvetlen a gépedről. Ezért is írtam, hogy neked ezzel nem kell törődnöd, hogy ez az IP tiltólistán van, te ettől függetlenül problémamentesen tudsz küldeni mailt a szolgáltató smtpjével, a Gmaillel, stb stb Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2018. július 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. július 13. @Márffy Magdolna Szivesen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Márffy Magdolna Posztolva: 2018. július 13. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. július 13. Köszönöm,de mi ez egyébként? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Márffy Magdolna Posztolva: 2018. július 13. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. július 13. De arrol amit küldtem a képernyöképen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Márffy Magdolna Posztolva: 2018. július 13. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. július 13. De arrol amit küldtem.Az van fekete listán.Akkor hogy hogy nem arrol az Ip ről küldöm a leveleket?Hiszen az az én ip cimem.Ezt adta meg az ip cim kereső.Ezt ellenőrziztettem.Nem értem akkor. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Márffy Magdolna Posztolva: 2018. július 13. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. július 13. all.s5h.net b.barracudacentral.org bl.emailbasura.org bl.spamcannibal.org bl.spamcop.net blacklist.woody.ch bogons.cymru.com cbl.abuseat.org cdl.anti-spam.org.cn combined.abuse.ch db.wpbl.info dnsbl-1.uceprotect.net dnsbl-2.uceprotect.net dnsbl-3.uceprotect.net dnsbl.anticaptcha.net dnsbl.dronebl.org dnsbl.inps.de dnsbl.sorbs.net dnsbl.spfbl.net drone.abuse.ch duinv.aupads.org dul.dnsbl.sorbs.net dyna.spamrats.com dynip.rothen.com http.dnsbl.sorbs.net ips.backscatterer.org ix.dnsbl.manitu.net korea.services.net misc.dnsbl.sorbs.net noptr.spamrats.com orvedb.aupads.org pbl.spamhaus.org proxy.bl.gweep.ca psbl.surriel.com relays.bl.gweep.ca relays.nether.net sbl.spamhaus.org short.rbl.jp singular.ttk.pte.hu smtp.dnsbl.sorbs.net socks.dnsbl.sorbs.net spam.abuse.ch spam.dnsbl.anonmails.de spam.dnsbl.sorbs.net spam.spamrats.com spambot.bls.digibase.ca spamrbl.imp.ch spamsources.fabel.dk ubl.lashback.com ubl.unsubscore.com virus.rbl.jp web.dnsbl.sorbs.net wormrbl.imp.ch xbl.spamhaus.org z.mailspike.net Most ezt adja ki Ip cimnek: 37.76.47.10 De itt is felsorolja azt a három pirosat. zen.spamhaus.org zombie.dnsbl.sorbs.net Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Márffy Magdolna Posztolva: 2018. július 13. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. július 13. Igy teljesen tiszta,köszönöm szépen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Márffy Magdolna
Tisztelt Telekom Fórum!
Csak kiváncsiságbol kérdezni szeretném azt hogy egy ismerösöm mutatott egy oldalt,ahol,ha jol értettem,meg lehet nézni,hogy IP cimem fekete listán van e valahol.Az oldal ez:
https://www.dnsbl.info/dnsbl-database-check.php
Kiadta,hogy bizonyos oldalakhoz nem férhetek hozzá ha jol értem,de nem tudom pontosan.Ebben kérnék segitséget Feltöltöm a hibaüzenet képeit!
A nyaraloban a korlátlan mobilnetemet osztom meg a laptopommal.Előre is köszönöm a segitséget!Egyáltalán értsem ezeket a kiirásokat.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
10 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.