Ugrás a tartalomhoz
  • 1

Előfizetés lemondása


muhelkata

Kérdés

Tisztelt Ügyintéző!
Apukámmal,  társkártyás előfizetésem van, azonban szeretnék saját előfizetést, vagy dominora váltani. A problémám az, hogy a telefonszámomat szeretném megtartani, és egy olyan csomagra lenne szükségem, amiben minimum 1GB net van és kb. 2000 ft lebeszélhetőség.
Tudnának esetleg ajánlani egy lehetőséget, hogy a telefonszámom maradhasson?
Köszönöm szépen!
 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Hello @muhelkata, az a lényeg, hogy a te neveden legyen, ne apukádén? akkor mindkét általad vázolt út járható (szerintem csak üzletben, és mindketten kelletek hozzá, de a Té megmondja pontosan), hiszen mindkettőnél megmarad a szám és a nevedre kerül (emlékeim szerint hűség és számlatartozás kizáró vagy legalábbis nehezítő ok). ha előfizut szeretnél, akkor itt nézz szét (választanod kell valami beszélgetésre alkalmas csomagot, hozzá pedig bármilyen netet). Dominonál szerintem most csak a Fix csomag kapható, de olyan netet veszel hozzá, amilyet szeretnél

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Ha apukád nevén van a telefonszám, akkor hogy megtartsd a számod a legolcsóbb módja, hogy kiviszitek dominoba, majd te választasz egy csomagot magadnak.

 

A 2000 forint lebeszélhetőség nem sokat mond, mert van ahol 35 forint egy perc és van ahol 25, inkább percmennyiséget adj meg, de kb. 60-80 percnek felel meg.

Én egyébként Domino Fix + Maraton 4GB csomagot ajánlanám neked. (a 4GB addig felhasználható, amíg le nem jár a SIM, tehát kvázi korlátlan ideig.)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...