muhelkata

Előfizetés lemondása

Kérdés

Tisztelt Ügyintéző!
Apukámmal,  társkártyás előfizetésem van, azonban szeretnék saját előfizetést, vagy dominora váltani. A problémám az, hogy a telefonszámomat szeretném megtartani, és egy olyan csomagra lenne szükségem, amiben minimum 1GB net van és kb. 2000 ft lebeszélhetőség.
Tudnának esetleg ajánlani egy lehetőséget, hogy a telefonszámom maradhasson?
Köszönöm szépen!
 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Hello @muhelkata, az a lényeg, hogy a te neveden legyen, ne apukádén? akkor mindkét általad vázolt út járható (szerintem csak üzletben, és mindketten kelletek hozzá, de a Té megmondja pontosan), hiszen mindkettőnél megmarad a szám és a nevedre kerül (emlékeim szerint hűség és számlatartozás kizáró vagy legalábbis nehezítő ok). ha előfizut szeretnél, akkor itt nézz szét (választanod kell valami beszélgetésre alkalmas csomagot, hozzá pedig bármilyen netet). Dominonál szerintem most csak a Fix csomag kapható, de olyan netet veszel hozzá, amilyet szeretnél

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Ha apukád nevén van a telefonszám, akkor hogy megtartsd a számod a legolcsóbb módja, hogy kiviszitek dominoba, majd te választasz egy csomagot magadnak.

 

A 2000 forint lebeszélhetőség nem sokat mond, mert van ahol 35 forint egy perc és van ahol 25, inkább percmennyiséget adj meg, de kb. 60-80 percnek felel meg.

Én egyébként Domino Fix + Maraton 4GB csomagot ajánlanám neked. (a 4GB addig felhasználható, amíg le nem jár a SIM, tehát kvázi korlátlan ideig.)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most