marthyn Posztolva ekkor: 2018. augusztus 9. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. augusztus 9. Ha már megérkezett egy telekom üzletbe az online rendelt telefon, akkor még át lehet kérni egy másikba? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2018. augusztus 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 9. Szerintem nem, mivel futár viszi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Péter76 Posztolva: 2018. szeptember 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 25. Ekkor: 2018. 09. 21. at 12:04, Péter76 írta: Ok, szólok. Köszi. Ma kézhez kaptam! Köszi a válaszokat!! Üdv! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. szeptember 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 21. (szerkesztve) 17 perce, Péter76 írta: Én ma rendeltem akció keretében egy P20-at. Kaptam is a rendelésről Email-t, de errort ír. Lehet hogy lekéstem az akcióról? Lehetésges hogy kifogyott az akcióra szánt P20? Szia. Pontosan milyen akcióról van szó? Illetve melyik kiszerelésben mert több féle konstrukcióba van: Huawei P20 Dual SIM Huawei P20 Dual SIM 4+64GB Szerkesztve ekkor: 2018. szeptember 21. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. szeptember 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 21. 1 perce, Péter76 írta: Hello! P20 dual Sim 4/64 Ez szerintem elfogyott mert se készlet értesítőre való feliratkozásra nem ad lehetőséget, csomagot se lehet hozzá választani, a kosár rész is eltűnt, az sem kizárt hogy rossz a weboldal Ha belépsz a Telekom fiókodba és a rendelések menüpontra kattintasz ott milyen státuszt ír a megrendelésre? A házhoz szállítási csoportot is megkérdezheted a 06-30-930-30-30 2 gomb majd utána a 0 gomb, és megrendelés azonosítójára szükség lesz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Péter76 Posztolva: 2018. szeptember 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 21. 4 perce, Roli82 írta: Ez szerintem elfogyott mert se készlet értesítőre való feliratkozásra nem ad lehetőséget, csomagot se lehet hozzá választani, a kosár rész is eltűnt, az sem kizárt hogy rossz a weboldal Ha belépsz a Telekom fiókodba és a rendelések menüpontra kattintasz ott milyen státuszt ír a megrendelésre? A házhoz szállítási csoportot is megkérdezheted a 06-30-930-30-30 2 gomb majd utána a 0 gomb, és megrendelés azonosítójára szükség lesz. Én még meg is tudtam rendelni. Rendelés Státusza: Megrendelés teljesítése folyamatban. Szállítás időpontja 2018. szeptember 24. (hétfő) 9:00 és 17:00 között Legalábbis ez nem változott azóta, hogy megrendeltem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. szeptember 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 21. Épp most, Péter76 írta: Én még meg is tudtam rendelni. Rendelés Státusza: Megrendelés teljesítése folyamatban. Szállítás időpontja 2018. szeptember 24. (hétfő) 9:00 és 17:00 között Legalábbis ez nem változott azóta, hogy megrendeltem. Lehet te vitted el az utolsó darabot. Kíváncsi leszek a végkifejletre, majd írd meg, illetve időnként nézz rá a rendelés státuszára mert a státusz változásokról nem mindig megy ki értesítő email / sms! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Péter76 Posztolva: 2018. szeptember 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 21. Épp most, Roli82 írta: Lehet te vitted el az utolsó darabot. Kíváncsi leszek a végkifejletre, majd írd meg, illetve időnként nézz rá a rendelés státuszára mert a státusz változásokról nem mindig megy ki értesítő email / sms! Ok, szólok. Köszi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. szeptember 23. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 23. @Péter76 Van belőle ismét a webshopban, szóval biztos meglesz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Péter76 Posztolva: 2018. szeptember 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 21. 51 perce, Roli82 írta: Szia. Pontosan milyen akcióról van szó? Illetve melyik kiszerelésben mert több féle konstrukcióba van: Huawei P20 Dual SIM Huawei P20 Dual SIM 4+64GB Hello! P20 dual Sim 4/64 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Péter76 Posztolva: 2018. szeptember 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 21. És dominó csomagban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Péter76 Posztolva: 2018. szeptember 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 21. Én ma rendeltem akció keretében egy P20-at. Kaptam is a rendelésről Email-t, de errort ír. Lehet hogy lekéstem az akcióról? Lehetésges hogy kifogyott az akcióra szánt P20? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
marthyn
Ha már megérkezett egy telekom üzletbe az online rendelt telefon, akkor még át lehet kérni egy másikba?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
11 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.