Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Internet lassulás


Gábor123

Kérdés

Az a problémám hogy az othoni internetem olyan mintha be lenne lassítva. Mikor bekötötték a 30mb/s(le)  internetet akkor volt átlagba 6mb/s (le)  ami elég volt de most már1-2 hónapja csak 2,6mb/s és ezzel már nem lehet szinte semmit csinálni. De a 2.6 felé még nem ment és nagyon úgy tűnik mintha korlátozták volna. Nem lehet ezzel kezdeni valamit? 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

@Gábor123

1414-en jelentsd be hibára. A sebességkérdést ne említsd, csak azt, hogy úgy érzed, hogy valami baj van vele, vizsgálják ki. 

Emellett felteheted ide a HGW-d által mért műszaki adatokat is, hátha tudunk az alapján mi is egy két hasznos dolgot mondani. Az adatokat a HGW webes management felületén érheted el belépés után, az ehhez szükséges username/password párost, IP címet a HGW (digitális elosztó) oldalán vagy talpán elhelyezett matricán találod. További információt a HGW felhasználói kézikönyvében találsz. 

Amennyiben elakadsz valahol, jelezheted itt is. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

@Gábor123

Igen erre gondoltam. 

Sajnos ez egy elég rossz vonali kép. A rendszer lelassította a vonalad a stabilitás biztosítása érdekében. Valószínűleg sok szakadozás volt, instabil volt a kapcsolatod. Ezen igazából csak fejlesztés segítene. 

Amit tehetsz, hogy hibabejelentést teszel, ha szakadozásokat észlelsz. Ha régiek a házban lévő vezetékek, akkor kicserélteted, lerövidíteted. Ellenőrizteted a DSL központ és a közted lévő szakasz állapotát. 

Kérheted a szinkronsebesség visszaállítását is, csak a sok hiba miatt ismét le fog blokkolni az automatika és kb ugyanott leszel, mint most. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...