KLevente

Spíler2

Kérdés

Kedves Telekom!

Már javában zajlik a Spanyol bajnokság és még mindig semmi hír nincsen a csatorna bevezetéséről. Úgy gondolom illene végre érdemben tájékoztatni az előfizetőket, hogy mire számíthatnak! Komoly szakmai hibának érzem, hogy eddig nem sikerült megállapodásra jutni! Ennek nem lenne szabad megtörténnie a mai világban!

Várjuk a fejleményeket!

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

@KLevente

Üdv!

Sajnos még nem dőlt el, hogy a csatorna bekerül e vagy sem. A tárgyalások folynak ezügyben. Sajnos most csak ennyiről tudunk tájékoztatni. Amint lesz információnk, ezen a fórumon elsőkézből fogunk tájékoztatni. A Telekom nevében is türelmed kérjük. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
A TV2 Csoport sajtóközleménye.

A sportrajongók érdekeit figyelembe véve a Magyar Telekom és a TV2 Csoport megegyezésre jutott a Spíler2 TV csatorna kapcsán. A megállapodásnak köszönhetően a Spíler2 TV sportcsatorna szeptember 28-ától az év végéig biztosan elérhető a Telekom tv ügyfeleinek.

Az UEFA Bajnokok Ligája élő mérkőzéseinek nagy részét, valamint a spanyol La Ligát is közvetítő Spíler2 TV csatorna a Telekom kínálatában egyaránt elérhető lesz IPTV-n és Sat TV-n. A csatorna elérhető a szeptemberben indult Szuper Családi Mozi csomagban, illetve a Családi, Családi+HD és Szuper Családi HD csomagokhoz is.

A Spíler2 TV csatorna az 52-es programhelyen pénteken a reggeli órákban jelenik meg az érintett díjcsomagokra előfizető ügyfelek csatornaválasztékában. Javasoljuk ügyfeleinknek, hogy indítsák újra a beltéri egységet az új csatorna eléréséhez, probléma esetén pedig hívják az ügyfélszolgálatot a 1414-es telefonszámon.

2018. szeptember 27. 21:20

Forrás

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Hivatalos sajtó közlemény

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most