Bulika24

spíler

Kérdés

Kedves Telekom!Megint becsaptátok az embereket h héten rápakoljátok végre és most erre kijön h semmi! Gyönyörű vicc amit műveltek! Spíler 2ről van szó!

Méghogy mindent megtesztek ugye csak vicceltek 

 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Bulika24

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

A TV2 Csoport sajtóközleménye.

A sportrajongók érdekeit figyelembe véve a Magyar Telekom és a TV2 Csoport megegyezésre jutott a Spíler2 TV csatorna kapcsán. A megállapodásnak köszönhetően a Spíler2 TV sportcsatorna szeptember 28-ától az év végéig biztosan elérhető a Telekom tv ügyfeleinek.

Az UEFA Bajnokok Ligája élő mérkőzéseinek nagy részét, valamint a spanyol La Ligát is közvetítő Spíler2 TV csatorna a Telekom kínálatában egyaránt elérhető lesz IPTV-n és Sat TV-n. A csatorna elérhető a szeptemberben indult Szuper Családi Mozi csomagban, illetve a Családi, Családi+HD és Szuper Családi HD csomagokhoz is.

A Spíler2 TV csatorna az 52-es programhelyen pénteken a reggeli órákban jelenik meg az érintett díjcsomagokra előfizető ügyfelek csatornaválasztékában. Javasoljuk ügyfeleinknek, hogy indítsák újra a beltéri egységet az új csatorna eléréséhez, probléma esetén pedig hívják az ügyfélszolgálatot a 1414-es telefonszámon.

2018. szeptember 27. 21:20

Forrás

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Hivatalos sajtó közlemény

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

@Bulika24

Hidd el hogy a Telekomnak az érdeke, hogy minél szélesebb réteg igényét kiszolgálja és szeretné kiszolgálni a BL és LA Liga rajongókat is, bármennyire is nem hiszed ezt el vagy viccnek tartod. Persze ez az igény kiszolgálás nem mindíg olyan egyszerű feladat, de a törekvés biztosan megvan. Kitartást. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Akkor támogassátok a hulladék Fradit az is ügyfél! Többi 1 millió ügyfél le van ejtve Gratula! Az meg már sok H se Bl se La Liga ügyfeleknek nem tetszik! Támogassátok azt a hulladék Fradit

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Bulika24

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

@Bulika24

A Telekom semelyik hivatalos kommunikációs csatornáján nem közölt ilyet, hogy a Spiler2 biztosan bekerülne a kínálatba még a hét folyamán. 

Az tény, hogy X számú online magazin copy paste módon áttvette azt a semmitmondó anyagot, amiben azt írták le, hogy AKÁR a héten bekerülHET, de ez még mindig nem jelentette azt hogy biztosan be is kerül, még ha egyesek többet vizionáltak is bele. 

Amint lesz információ, azt a Telekom hivatalos csatornáin fogja közzétenni, illetve mi is közté fogjuk tenni itt a fórumon. Addig pedig azt tudom javasolni, hogy ne a Minenegybenblog legyen az alap információ forrásotok, mert akkor ilyen jellegű csalódások fognak érni, mint most. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most