Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Nem látok egy honlapot

ptibor

Kérdés

Hello!

Telekomos vonalas adsl segítségével szeretném a gépemről megnyitni a https://deni6.deninet.hu/db/ lapot, de nem sikerül.

A tárhely szolgáltatónak működik. Áprilisban még nekem is működött.

Ha a szervert megpingelem akkor ezt kapom

/* Pinging deni6.deninet.hu [::1] with 32 bytes of data: Reply from ::1: time<1ms Reply from ::1: time<1ms Reply from ::1: time<1ms Reply from ::1: time<1ms Ping statistics for ::1: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms */

A szolgáltató szerint Rossz IP-n látja a deni6.deninet.hu-t a gép a router vagy a szolgáltatód. (viszont áprilisban még működött) Más helyen és géppel is próbáltam Telekom-os internetről, és ott sem működött.

Van valami ötlet, hogy mi lehet a probléma?

Előre is kösz: Tibor

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

16 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 2

@ptibor

Igen jól mondta a szolgáltatód. A probléma megoldásáig használd a Google DNS szervereit, azzal működik.

Telekom kapcsolatfelvételi űrlapján jelezheted a problémát, amibe azt írd le, hogy a Telekom DNS szerverét használva az oldal betöltése problémás, más szolgáltató DNS szerverét használva működik. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2

Így kell beállítani Windowson. 

Akkor próbáld meg megértetni a telefonos ügyintézővel szóban. Talán össze jön. Nem mondom, hogy lehetetlen. 

Az IP-vel történő elérés működik, magát a szervert itt már eléred, de 404-es hibát dob a webszerver, de az biztos, hogy a webszerver beállítás miatt van így, ezt a weboldal szolgáltatóddal kéne beállítatni. De én valószínűsítem, hogy azon direkt nem akarják, hogy elérhető legyen, de ezt inkább velük beszéld meg. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1

/*Próbáls meg másik böngészővel is. Nálam Operával egyből működött, mikor a Google DNS-t belőtem*/

Az induló lap nekem is bejön elsőre crome-mal, de a továbblépés már nem megy. És azóta már az induló lap sem jön be. :--(  Lehet, hogy a google DNS-t is elrontottam.  :--)

A T nem nyújt olyan tárhelyszolgáltatást magánszemélyek részére amihez van mySQL, és PHP-ban lehet rá lekérdezőt irni ami web-lapba beilleszthető?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...