Ugrás a tartalomhoz
  • 0

DudiVok

Kérdés

Itt fórumon is feltenném a kérdésemet, hátha valaki többet tud a dolgokról, mert az ügyfélszolgálatos kérdésemre gyakorlatilag 1 hete várom a válaszom. Szóval, egy ideje már igen csak gondolkozok abban, hogy jó lenne egy nagyobb sávszélű csomag, viszont vidéki vagyok amiből kiindulólag elvérzett ezen tervem. Több ismerősöm viszont mesélt, hogy hozzájuk is bekötötték az optikát annak ellenére, hogy nevenincs falvakban élnek ahol jóhiszeműen él 400 lakos. Ezután bukkantam rá a hálózatfejlesztési dokumentumjára a Telekomnak, ahol több közeli településnél bekötötték, viszont a település ahol én élek nem tartozott a listába. Ez a doksi viszont Október elejei végzést becsült és semmi nyomát nem találom annak, hogy a közeljövőben tovább lenne fejlesztve. Erről tud valaki valamit? Kicsit kellemetlen a tudatlanságom de bosszant is az érzés, hogy gyakorlatilag nyugat-keleti viszontagságba is van már 10km-es körzetben csak pont nálunk nincs.

tl;dr: Érdekelne, hogy lesz-e a közeljövőben újabb hálózatfejlesztési terve a Telekomnak.

 

Ezen kívül még a gyorsító opcióval kapcsolatban az a kérdésem lenne, hogy korábban láttam az adatkorlátot napi 10 gigával, viszont most nem találom semerre sem ezt leírva. Ezt most eltörölték volna vagy csak én nem találom? Illetve még talán azt szeretném tudni, hogy hogyan is működik ez pontosan. Néhányan írták, hogy semmivel sem gyorsítja meg a netet, csak stabilabban szerzi két forrásból. Jelenleg az előző csomagok közül a Netmánia M-em van és ha erre szeretném kérni ezt az opciót akkor most körülbelül mennyivel tudnék például letölteni? Válaszaitok köszönöm.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
33 perce, btz írta:

Üdv @DudiVok!

2020 közepéig kitolták a fejlesztéseket ha a GINOP-os listára gondolsz. 

A gyortító opció a mobil 4G technológia segítségével gyorsítja az internet sebességet. 

A gyorsító opcióról ennyit tudtam én is. Csak azt nem, hogy az a bizonyos napi 10 gigás korlát létezik-e még illetve hogy szinten tartja a sebességet vagy meg is növeli?

A fejlesztésnek meg örülök. hátha hozzánk is eljutnak. Köszi a választ.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...