vmozga Posztolva ekkor: 2018. november 5. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. november 5. Kedves Telekom! Kérdésem az lenne, hogy a címben említett Playstation 4 Pro 1 TB mikor lesz újra elérhető ? Valamint, ha elérhető lesz megrendelhető-e otthoni előfizetéssel részlet fizetésre ? Válaszukaz előre is köszönöm ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 dptrsk Posztolva: 2018. november 6. Megosztás Posztolva: 2018. november 6. Szerintem Karácsonyra új PS4 bundle készül, ezért vezették ki a régieket. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2018. november 5. Megosztás Posztolva: 2018. november 5. (szerkesztve) Üdv. November 5.-én került ki a kínálatból! Arról még nincs információ egyelőre, hogy mikor és milyen formában játékkal vagy anélkül vissza kerül -e. Ha lesz, biztos, hogy lehet majd otthoni előfizetéshez rendelni részletfizetéssel! Szerkesztve ekkor: 2018. november 5. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 vmozga Posztolva: 2018. november 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. november 5. Köszönöm a gyors választ! Kicsit meglepő volt, hogy éppen leadtam volna a rendelést, erre egyik pillanatról a másikra kikerült a kínálatból. Az én igényeimnek pedig pont ez a csomag felelt volna meg. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2018. november 27. Megosztás Posztolva: 2018. november 27. Ekkor: 2018. 11. 05. at 21:03, vmozga írta: Kedves Telekom! Kérdésem az lenne, hogy a címben említett Playstation 4 Pro 1 TB mikor lesz újra elérhető ? Valamint, ha elérhető lesz megrendelhető-e otthoni előfizetéssel részlet fizetésre ? Válaszukat előre is köszönöm ! Ha aktuális még ez érkezett PlayStation 4 Pro 1TB + Spiderman + Pluscard Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 vmozga Posztolva: 2018. november 6. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. november 6. Én is ebben reménykedek. Mivel van 4K tv-m ezért szeretnék egy PS 4 Prot. Ezért a 3 játékos bundle kilőve, a Vr+Gt pack megint nem jó mert egyrészt nem érdekel (még) a VR, másrészt drágább is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
vmozga
Kedves Telekom!
Kérdésem az lenne, hogy a címben említett Playstation 4 Pro 1 TB mikor lesz újra elérhető ?
Valamint, ha elérhető lesz megrendelhető-e otthoni előfizetéssel részlet fizetésre ?
Válaszukaz előre is köszönöm !
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.