vmozga Posztolva ekkor: 2018. november 9. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. november 9. Teljesen kikerült a kínálatból a Playstation 4 Pro 1 Tb? Nem is lesz többé kapható? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2018. november 10. Megosztás Posztolva: 2018. november 10. Szia. Utána kérdezek. Türelmet kérek! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. november 27. Megosztás Posztolva: 2018. november 27. Ekkor: 2018. 11. 09. at 13:49, vmozga írta: Teljesen kikerült a kínálatból a Playstation 4 Pro 1 Tb? Nem is lesz többé kapható? Ha aktuális még ez érkezett PlayStation 4 Pro 1TB + Spiderman + Pluscard Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 dptrsk Posztolva: 2018. november 13. Megosztás Posztolva: 2018. november 13. Szerintem a Sony is új karácsonyi bundle-vel készül. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 vmozga Posztolva: 2018. november 28. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. november 28. Már láttam és meg is rendeltem. Köszönöm, hogy szóltál! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
vmozga
Teljesen kikerült a kínálatból a Playstation 4 Pro 1 Tb?
Nem is lesz többé kapható?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.