tatvarek Posztolva ekkor: 2018. november 28. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. november 28. Sziasztok!!! Szeretném a nagymamám vezetékes telóját és internetét az én nevemre iratni!! Szegény már nagyon idős!!! Letöltöttem és kinyomtattam az átírási dokukat, de van pár dolog ami nem tiszta! Honnan tudok segítséget kérni a kitöltéshez???!? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 dptrsk Posztolva: 2018. november 29. Megosztás Posztolva: 2018. november 29. Ha megoldható, akkor a nagymamától hívjátok fel a 1414et és telefonon is át tudjátok íratni a te nevedre. Ha mindenképpen papíron szeretnéd, akkor is a 1414 tud segíteni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 tatvarek Posztolva: 2018. november 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. november 29. Köszönöm a válaszod!!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 tatvarek Posztolva: 2018. november 28. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. november 28. Sziasztok!!! Szeretném a nagymamám vezetékes telóját és internetét az én nevemre iratni!! Szegény már nagyon idős!!! Letöltöttem és kinyomtattam az átírási dokukat, de van pár dolog ami nem tiszta! Honnan tudok segítséget kérni a kitöltéshez???!? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
tatvarek
Sziasztok!!! Szeretném a nagymamám vezetékes telóját és internetét az én nevemre iratni!! Szegény már nagyon idős!!! Letöltöttem és kinyomtattam az átírási dokukat, de van pár dolog ami nem tiszta! Honnan tudok segítséget kérni a kitöltéshez???!?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.