anonymus Posztolva ekkor: 2018. december 28. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. december 28. Januári bónusz csatorna: Fit HD Érintett platformok: IPTV, DVB-S, TV GO Multiscreen Érintett csomagok: Alap, Családi, Családi+HD, Szuper Családi HD, Szuper Családi Mozi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
ApaFia Posztolva: 2018. december 28. Megosztás Posztolva: 2018. december 28. 5 órája, anonymus írta: Januári bónusz csatorna: Fit HD Érintett platformok: IPTV, DVB-S, TV GO Multiscreen Érintett csomagok: Alap, Családi, Családi+HD, Szuper Családi HD, Szuper Családi Mozi Ennek a bónusz csatornának semmi értelme,lehetne minden hónapban nyitva (kódolatlan) mindig más így nem kellene fenntartani egy program helyet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2018. december 28. Megosztás Posztolva: 2018. december 28. @ApaFia Az új köztévének van tartogatva (Talán M6 vagy mi) , ami majd lesz egyszer ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
abit Posztolva: 2018. december 28. Megosztás Posztolva: 2018. december 28. Ez csak januárban lesz nézhető, vagy utána is? Mjuk nem mintha fitnesz csatornákat szeretnék nézni.... :)) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
ApaFia Posztolva: 2018. december 28. Megosztás Posztolva: 2018. december 28. Épp most, btz írta: @ApaFia Az új köztévének van tartogatva (Talán M6 vagy mi) , ami majd lesz egyszer ? Az úgy hiányzik,nincs már elég belőle? Még sok is! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2018. december 28. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. december 28. 8 perce, Abit írta: Ez csak januárban lesz nézhető, vagy utána is? Mjuk nem mintha fitnesz csatornákat szeretnék nézni.... :)) Moziklubban van komplett fitnesz részleg Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
abit Posztolva: 2018. december 28. Megosztás Posztolva: 2018. december 28. 1 perce, anonymus írta: Moziklubban van komplett fitnesz részleg Pont ma néztem, mik vannak, mert most jan. 1-ig ingyen van MoziKlub tagság (ünnepi ajándék), aztán rátaláltam a fitneszezős cuccra. Van itt minden. 11 perce, ApaFia írta: Az úgy hiányzik,nincs már elég belőle? Még sok is! Legalább lesz mit nézni unalmas percekben. (Amik nincsenek) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2018. december 28. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. december 28. Nem nagyon szeretik a IPTV Szuper Családi MOZI csomagot az emberek. Poén az hogy sorra jönnek szembe azok a filmek, amiket tavaly karácsonykor néztem meg. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2018. december 28. Megosztás Posztolva: 2018. december 28. Kicsit nagyobbnak kéne lenni a kínálatnak. Mert ez így........ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
ApaFia Posztolva: 2018. december 28. Megosztás Posztolva: 2018. december 28. 4 perce, btz írta: Kicsit nagyobbnak kéne lenni a kínálatnak. Mert ez így........ Moziklubba vannak HD filmek,már mint frissek? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2018. december 28. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. december 28. No, az csak a tékában van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2018. december 28. Megosztás Posztolva: 2018. december 28. Azt írja, hogy adaptív a bitráta, ami az elérhető legjobb minőséget jelenti. Na de hogy mi az elérhető legjobb minőség, az egy nagy kérdés. Szerintem annak a HD-nak kellene, hogy legyen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
ApaFia Posztolva: 2018. december 28. Megosztás Posztolva: 2018. december 28. 11 perce, anonymus írta: No, az csak a tékában van. Ennyit erről! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2018. december 28. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. december 28. 6 perce, btz írta: Azt írja, hogy adaptív a bitráta, ami az elérhető legjobb minőséget jelenti. Na de hogy mi az elérhető legjobb minőség, az egy nagy kérdés. Szerintem annak a HD-nak kellene, hogy legyen. Ezt így nem értem teljesen, ha a moziklubb adaptiv, akkor a téka mér nem .... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2018. december 28. Megosztás Posztolva: 2018. december 28. @anonymus Két különböző nem kompatibilis rendszer látja el gondolom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.