Rebus Posztolva ekkor: 2019. február 24. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. február 24. (szerkesztve) Mit tudok csinálni ha nem tudom füzetni a telefon részleteit Szerkesztve ekkor: 2019. február 24. Szerkesztő: Rebus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 btz Posztolva: 2019. február 24. Megosztás Posztolva: 2019. február 24. (szerkesztve) Eladod a telefont és a kapott pénzből visszafizeted a törlesztőt. Már ha találsz valakit, aki megveszi. Szerkesztve ekkor: 2019. március 4. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 teherwagon Posztolva: 2019. február 25. Megosztás Posztolva: 2019. február 25. Hello @Rebus, nem tudom, hogy átmeneti-e a pénzzavar (a btz által javasolt módszer ettől és a törlesztők összegétől, valamint a teló értékétől függően működhet), mindenesetre ha végképp nem boldogulsz, akkor egyeztess a Tével. ne hagyd ketyegni a tartozást, amíg letiltanak, vagy behajtócéghez kerülsz, mert ezek mind-mind növelik a végén visszafizetendő összeget Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Rebus
Mit tudok csinálni ha nem tudom füzetni a telefon részleteit
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: RebusLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.