Asusu0 Posztolva ekkor: 2019. március 18. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. március 18. Hi! Nekem egy olyan problemám lenne hogyva címben említett rootrt factory resetbe álítottam, majd rebootolt es zold volt minden diagnosztikai abalkon tobb mindent vegigtoltam, minden passzos volt kiveve a ping teszt. Mit tegyek ijenkor?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Asusu0 Posztolva: 2019. március 18. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. március 18. Ja es nincs internet e lengyeg ki maradt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. március 18. Megosztás Posztolva: 2019. március 18. Nem a megfelelő PPPOE felhasználónév és jelszó van beírva a WAN beállításoknál. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Asusu0 Posztolva: 2019. március 18. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. március 18. Es a pppoe jelszavat es felhasznalonevet azt hol talalom meg, vagy az micsoda? Az az ami a rotter bejelentkezesenel ker, tehat ami a rooter hatuljan van, vagy az rajta van a szerzodesen vagy hol van?? Koszi a segitseget! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Asusu0 Posztolva: 2019. március 18. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. március 18. Szolgaltatotol lekertem az adatokat kösz a segitseget! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2019. március 18. Megosztás Posztolva: 2019. március 18. @Asusu0 Az remek. Persze ne feledd el, ha telefonon kérted akkor ki fogják számlázni a díját a következő havi számládon lesz rajta. 800 forint körül volt a legutolsó tudomásom szerint. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Asusu0
Hi!
Nekem egy olyan problemám lenne hogyva címben említett rootrt factory resetbe álítottam, majd rebootolt es zold volt minden diagnosztikai abalkon tobb mindent vegigtoltam, minden passzos volt kiveve a ping teszt.
Mit tegyek ijenkor??
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.