jenokellner Posztolva ekkor: 2019. április 30. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. április 30. Zalaegerszeget leszámítva mikor várható a telekomnál az 5g szolgáltatás elindulása, és mikortól tudunk 5g képes készülékeket vásárolni? Hogy az első naptól kezdve tudjuk használni a szolgáltatást? Valakinek van róla információja? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2019. április 30. Megosztás Posztolva: 2019. április 30. Egy bő két év múlva térjünk vissza erre a beszélgetésre ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2019. április 30. Megosztás Posztolva: 2019. április 30. Szia @jenokellner, 3 perce, jenokellner írta: Zalaegerszeget leszámítva mikor várható a telekomnál az 5g szolgáltatás elindulása, Pontos infókat még nem találtam, de ha nagyon érdekel a dolog, esetleg megkérdezheted az ügyfélszolgálatot. Viszont szerintem ők sem tudnak pontosabbat mondani egyelőre. Ha lesz hivatalos infó, arról majd úgyis lesz szó. 3 perce, jenokellner írta: és mikortól tudunk 5g képes készülékeket vásárolni? Ez egyrészt a gyártóktól is függ. Jelenleg még alig-alig akad 5G képes mobil a piacon. Viszont egyes mobilgyártóknak már van, vagy lesz 5G-s mobiljuk. Samsung esetében pl. az S10-ből, Note10-ből is készül 5G-s variáns. Huawei esetében a P30 széria kap 5G-s modellt. Gondolom, később az Apple-nek, és más nagyobb gyártóknak is lesznek olyan mobiljai, melyek képesek kezelni az új típusú hálózatot, és frekvenciát. 6 perce, jenokellner írta: az első naptól kezdve tudjuk használni a szolgáltatást? Ez az első nap szerintem még messze van. Szerintem a havi díjas előfizetés minimum lesz az 5G használatához, mert a Dominósok 30/10 sebességre vannak korlátozva, amihez a 4G bőven elég. Na meg a bevezetés is később szokott megtörténni a prepaid használók esetében. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2019. május 6. Megosztás Posztolva: 2019. május 6. Hello, annyit talán nem kell várni, de nem holnap lesz a Té biztosan elsőként vagy az elsők között indítja majd, tehát szerintem már zajlanak az előkészületek (tulajdonképpen a zalaegerszegi teszt is az ), de frekvenciatender csak ősszel (és ez egyelőre csak ígéret), így legkorábban év végén, de inkább jövőre várható valami. és ez még csak a fecske, tehát a két év valid lehet. idő kell az országos lefedettséghez, a megfizethető telókhoz (a jelenleg beharangozottak az áruk miatt rétegtelók maradnak), és induláskor lehet, hogy ugyanezen ok miatt a szolgáltatás sem lesz tömegtermék (ha jól emlékszem, annak idején csak a magasabb, drágább csomagokban volt 4G, és miért lenne ez most másként) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
jenokellner
Zalaegerszeget leszámítva mikor várható a telekomnál az 5g szolgáltatás elindulása, és mikortól tudunk 5g képes készülékeket vásárolni? Hogy az első naptól kezdve tudjuk használni a szolgáltatást? Valakinek van róla információja?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.