Ugrás a tartalomhoz
  • 0

5g telekom


jenokellner

Kérdés

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Szia @jenokellner,

3 perce, jenokellner írta:

Zalaegerszeget leszámítva mikor várható a telekomnál az 5g szolgáltatás elindulása,

Pontos infókat még nem találtam, de ha nagyon érdekel a dolog, esetleg megkérdezheted az ügyfélszolgálatot. Viszont szerintem ők sem tudnak pontosabbat mondani egyelőre. Ha lesz hivatalos infó, arról majd úgyis lesz szó.

3 perce, jenokellner írta:

és mikortól tudunk 5g képes készülékeket vásárolni?

Ez egyrészt a gyártóktól is függ. Jelenleg még alig-alig akad 5G képes mobil a piacon. Viszont egyes mobilgyártóknak már van, vagy lesz 5G-s mobiljuk. Samsung esetében pl. az S10-ből, Note10-ből is készül 5G-s variáns. Huawei esetében a P30 széria kap 5G-s modellt. Gondolom, később az Apple-nek, és más nagyobb gyártóknak is lesznek olyan mobiljai, melyek képesek kezelni az új típusú hálózatot, és frekvenciát.

6 perce, jenokellner írta:

az első naptól kezdve tudjuk használni a szolgáltatást?

Ez az első nap szerintem még messze van. :D Szerintem a havi díjas előfizetés minimum lesz az 5G használatához, mert a Dominósok 30/10 sebességre vannak korlátozva, amihez a 4G bőven elég. Na meg a bevezetés is később szokott megtörténni a prepaid használók esetében.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Hello, annyit talán nem kell várni, de nem holnap lesz :D a Té biztosan elsőként vagy az elsők között indítja majd, tehát szerintem már zajlanak az előkészületek (tulajdonképpen a zalaegerszegi teszt is az :)), de frekvenciatender csak ősszel (és ez egyelőre csak ígéret), így legkorábban év végén, de inkább jövőre várható valami. és ez még csak a fecske, tehát a két év valid lehet. idő kell az országos lefedettséghez, a megfizethető telókhoz (a jelenleg beharangozottak az áruk miatt rétegtelók maradnak), és induláskor lehet, hogy ugyanezen ok miatt a szolgáltatás sem lesz tömegtermék (ha jól emlékszem, annak idején csak a magasabb, drágább csomagokban volt 4G, és miért lenne ez most másként)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...