Petikem Posztolva ekkor: 2019. május 17. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. május 17. Sziasztok! Van egy Huawei B315s-22 routerem. Független, de nincs hálózat. Már többször reseteltem, kipróbáltam másik simmel is, de nem jó. Csak pirosan világít a lámpa. Mi lehet a baj? Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2019. május 17. Megosztás Posztolva: 2019. május 17. Üdv @Petikem Mik a pontos beállítások. PIN kód meg van adva benne? Sim működik telefonban, vagy milyen fajta SIM-et szeretnél beletenni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2019. május 17. Megosztás Posztolva: 2019. május 17. @Petikem "APN : wnw"-t próbáld ki. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2019. május 17. Megosztás Posztolva: 2019. május 17. (szerkesztve) @abit Most is megy vele a net @Petikem MCC 216 MNC 30 MVNO típus Nincs Hozzáférési pont tipusa: default,dun,supl,xcap (mondjuk nálam enélkül sincs gondja) Szerkesztve ekkor: 2019. május 17. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2019. május 17. Megosztás Posztolva: 2019. május 17. @Petikem Nem lehet, hogy hibás az egész? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2019. május 17. Megosztás Posztolva: 2019. május 17. Egy másik szolgáltató kártyájával is megnézném. Írtad ugyan, hogy független, de azért hátha mégis. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Petikem Posztolva: 2019. május 17. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. május 17. (szerkesztve) Üdv! Pin kód nincs. Tabletben műküdik a kártya.Profile name: Telekom HU net User name: - Password: - IP type: IPV4 IPV6 APN: internet.telekom Telekomos sim van benne. Szerkesztve ekkor: 2019. május 17. Szerkesztő: Petikem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Petikem Posztolva: 2019. május 17. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. május 17. Nem jó! Kipróbáltam a PAP-ot is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2019. május 17. Megosztás Posztolva: 2019. május 17. 19 perce, btz írta: @Petikem "APN : wnw"-t próbáld ki. APN-nek most már nem internet.telekom vagy internet kell? wnw (web'n'walk) ha jól emlékszem régen volt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2019. május 17. Megosztás Posztolva: 2019. május 17. (szerkesztve) @btz És tényleg! Nem gondoltam volna, hogy még működik, de lehet csak összekevertem a t-zones-szal, ha jól tudom az nem megy már. Az én beállításaim: - MCC: 216 - MNC: 30 - Azonosítás típusa: PAP - Hozzáférési pont típusa: default, supl, xcap Szerkesztve ekkor: 2019. május 17. Szerkesztő: abit Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Petikem Posztolva: 2019. május 17. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. május 17. @abit Ezen nincsenek ilyen beállítások. De amikor bekapcsolom, szerintem a hálózatot látnia kellene, de egyáltalán nincs térerő. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Petikem Posztolva: 2019. május 17. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. május 17. @abit Azokkal is próbáltam. Ez a térerő hiány gyanús. Lehet, hogy nem jó a router? Több videót megnéztem, mindenhol volt beállítás nélkül. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2019. május 18. Megosztás Posztolva: 2019. május 18. 11 órája, Petikem írta: @abit Ezen nincsenek ilyen beállítások. De amikor bekapcsolom, szerintem a hálózatot látnia kellene, de egyáltalán nincs térerő. User name és Password helyre nem kell semmi sem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Petikem Posztolva: 2019. május 18. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. május 18. Üdv! Ma kicseréltettem a kártyát. A tabletről átmásoltam a beállításokat. Profile name: T-mobile H 03 Usernamet, passwordot magától írja be. IP type: IPV4 & IPV6 APN: wnw Nem jó. Szerintem feladom. Még egy 20-as kártyával kipróbálom. UTP kábellel csatlakozom a vezetékes hálózathoz, kilövöm a DHCP-t és gigabites switsh-nek, meg Wifinek jó lesz.Úgy működik. Köszönöm a segítségeteket! Ha esetleg mégis történne valami pozitív dolog, jelentkezem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Petikem Posztolva: 2019. május 17. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. május 17. Üdv! Pin kód nincs. Tabletben műküdik a kártya.Profile name: Telekom HU net User name: - Password: - IP type: IPV4 IPV6 APN: internet.telekom Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Petikem
Sziasztok!
Van egy Huawei B315s-22 routerem. Független, de nincs hálózat. Már többször reseteltem, kipróbáltam másik simmel is, de nem jó.
Csak pirosan világít a lámpa. Mi lehet a baj?
Köszönöm.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
14 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.