Lajos papa Posztolva ekkor: 2019. június 5. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. június 5. Motog5 telefonomon nem tudom az ábrát (képernyő zárat) megszüntetni.Hogyan lehet? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2019. június 5. Megosztás Posztolva: 2019. június 5. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2019. június 6. Megosztás Posztolva: 2019. június 6. Szia @Lajos papa, Ekkor: 6/5/2019 at 13:37, Lajos papa írta: Motog5 telefonomon nem tudom az ábrát (képernyő zárat) megszüntetni.Hogyan lehet? A jelenlegi ábrát tudod? Ha igen, akkor a beállításokban a Biztonság vagy Képernyő lezárása opciót kiválasztva tudod a zárolási típust megváltoztatni. Ha nem, akkor a @btzáltal mellékelt videóban találhatóakat kövesd. FRP-vel viszont vigyázz, Google bejelentkezési adatokat nagy eséllyel kérdezni fogja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Lajos papa Posztolva: 2019. június 12. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. június 12. Köszi a válaszokat, sikerült megoldani a helyzetet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 abit Posztolva: 2019. június 12. Megosztás Posztolva: 2019. június 12. 2 órája, Lajos papa írta: Köszi a válaszokat, sikerült megoldani a helyzetet. Szuper, örülök, hogy megoldódott. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Lajos papa
Motog5 telefonomon nem tudom az ábrát (képernyő zárat) megszüntetni.Hogyan lehet?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.