Epü Posztolva ekkor: 2019. június 13. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. június 13. Üdv! Az utolsó számlán van egy végösszeg. A következő sorban a fizetendő összeg 0. Akkor most igen, vagy nem? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 abit Posztolva: 2019. június 13. Megosztás Posztolva: 2019. június 13. (szerkesztve) Szia @Epü, 3 órája, Epü írta: Akkor most igen, vagy nem? Mire gondolsz, mit értesz ez alatt? Szerkesztve ekkor: 2019. június 13. Szerkesztő: abit Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Epü Posztolva: 2019. június 14. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. június 14. Erre gondoltam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 abit Posztolva: 2019. június 15. Megosztás Posztolva: 2019. június 15. Ekkor: 6/14/2019 at 13:17, Epü írta: Erre gondoltam. Ha a fizetendő összeg 0 ft értelemszerűen nem kell fizetned semmit. A * alatt mit jelöl egyébként? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Epü Posztolva: 2019. június 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. június 15. Nekem ez sem segít. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2019. június 16. Megosztás Posztolva: 2019. június 16. 10 órája, Epü írta: Nekem ez sem segít. Ha belépsz a Telekom fiókba, vagy Telekom alkalmazásba ott milyen összeget mutat? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Epü Posztolva: 2019. június 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. június 16. Üdv! Itt még érdekesebb. Annyit már kiguberáltam, hogy 27-i határidővel, a múlthavi számlát közölték. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2019. június 16. Megosztás Posztolva: 2019. június 16. (szerkesztve) 36 perce, Epü írta: Üdv! Itt még érdekesebb. Annyit már kiguberáltam, hogy 27-i határidővel, a múlthavi számlát közölték. Telekomnál utólagos számlázás van, tehát Júniusban kaptad meg a Májusi számlát. A kép szerint a 7.130 Ft rendezve van, nem kell fizetned semmit. Nem kaptál véletlenül jóváírást? Ui: Biztosat a 1414 tud mondani, felhívod Vandához ne szólj hozzá és akkor kapcsolja a hagyományos menürendszert. Szerkesztve ekkor: 2019. június 16. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Epü Posztolva: 2019. június 17. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. június 17. Köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Epü
Üdv! Az utolsó számlán van egy végösszeg. A következő sorban a fizetendő összeg 0. Akkor most igen, vagy nem?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
8 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.