Distorted

Internet probléma

Kérdés

Hello!

Olyan probléma merült fel már 4 napja, hogy látszólag van internet (kábeles), de bizonyos weboldalak nem tudnak betöltődni mint pl. Speedtest vagy Twitter. Programok, amikhez internet kell, Steam se. Viszont Facebook, Youtube működik mindig, még videót is tudok nézni. Úgy tűnik, hogy nagyon ritkán de úgymond "visszajön" a net és pár percre tudom használni mondjuk a Twittert, de aztán megint elmegy. Wi-fi van rendesen, most is arról írtam ezt mert a Telekom oldalát se tudta betölteni.

Amiket eddig csináltam ezügyben:

-újra indítottam switchet, modemet, vártam kb. 10 mp-et

-cmd-be flushdns hátha valami dns hiba

-átnéztem a gépet hátha vírus okozza

Kérdés az lenne, hogy központilag csinálnak valamit és csak várnom kéne vagy itt van valami gebasz nálam?

Még pár hete nagy vihar volt és teljesen tönkretette az internet rendszert. A régi switch teljesen elromlott, kilett cserélve a modemmel és a routerrel együtt. Azon gondolkoztam, hogy nem-e az alaplap is rossz? A vihar előtt az ethernet led zöld volt most meg narancssárgán ég és sárgán villog. :/

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Posztolva: (szerkesztve)

Szia @Distorted!

Ha a vihar áramszünettel is járt, és a számítgép éppen be volt kapcsolva, akkor el tudok képzelni olyat, hogy az alaplap (pontosabban a hálózati kártya) meghibásodhat(ott). (Ha a gépet esetleg villámcsapás éri, az jó eséllyel  használhatatlanná teszi a gépet, épp úgy, mint bármilyen elektromos eszközt.)  Én első körben mindenképp bejelenteném a hibát 1414-en. A hiba periódikus volta, (mint írod, bár nagyon ritkán, de rövid időre tudod használni az egyébként nem működő oldalakat is) valamint az, hogy több oldal hiba nélkül működik nem a számítógép, sokkal inkább valamilyen hálózati hibára utal. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: szaboadam

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most