Wicca Posztolva ekkor: 2019. július 7. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. július 7. Nem rég kaptam meg a Lenovo Tab 4 8-at Android 7.1.1. Nougat van rajta. Rendszeresen letíltja a TV GO alkalmazást. Ugyan ilyen tableten Android 8.0.1. Oreo van már, és az nem tiltja le. Mi lehet az oka? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2019. július 7. Megosztás Posztolva: 2019. július 7. Hívd fel a Telekom ügyfélszolgálatát ezzel kapcsolatban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2019. július 8. Megosztás Posztolva: 2019. július 8. Nekem Huawei MediaPad T3 10 tabletem van, Nougattal, és ezen gond nélkül megy a TVGO. Újratelepítés, újraindítást próbálj meg, hátha segít. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Wicca
Nem rég kaptam meg a Lenovo Tab 4 8-at Android 7.1.1. Nougat van rajta. Rendszeresen letíltja a TV GO alkalmazást. Ugyan ilyen tableten Android 8.0.1. Oreo van már, és az nem tiltja le. Mi lehet az oka?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.