marsall Posztolva ekkor: 2019. szeptember 2. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. szeptember 2. Hello, arra keresek választ, hogy ha a mobilappban a saját szám mellé felveszem a feleségem (telekomos) számát is, miért nem ajánlja fel annak a befizetését is? Köszönöm az esetleges válaszokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 abit Posztolva: 2019. szeptember 4. Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 4. Szia @marsall, Az online felületen nézd meg, mit mutat számláknál. Lehet, hogy előfizetéshez tartozó jelszót fog kérni, és biztonsági okokból nem megy. Ha továbbra se mutatja a számlákat, 1414-en vagy chaten jelezd a hibát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2019. szeptember 3. Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 3. Hello @marsall, azt gyanítom, hogy friss az összerendelés. ilyenkor szerintem a következőtől jeleníti meg az újonnan csatolt előfizu számláját Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 marsall Posztolva: 2019. szeptember 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 4. Köszi @teherwagon, de sajna én azóta már két számlát is fizettem az appból, és a másik számnál továbbra sincs mozgás :-( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 marsall Posztolva: 2019. szeptember 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 5. Kedves @abit, köszönöm a tippet, marad személyes látogatás egy üzletben, mert az ügyfélszolgálaton egy használhatatlan "mesterséges intelligencia" működik, ami semmire sem tud válaszolni, csak arra képes, hogy állandóan visszakérdezzen: "Erre gondolt?" De sosem találja el :-( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
marsall
Hello, arra keresek választ, hogy ha a mobilappban a saját szám mellé felveszem a feleségem (telekomos) számát is, miért nem ajánlja fel annak a befizetését is?
Köszönöm az esetleges válaszokat.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.