varga Posztolva ekkor: 2019. október 3. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2019. október 3. Fórumozók! A gmail fiókomban szeretném, ha a ... címről érkező levelek a közösségi mappába kerüljenek. Sok mindent, sokszor próbáltam a " beállítások" felületen, de nem teszi azt, amit kértem, beállítottam!! Miért, ill. hogyan kell ezt megoldani?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2019. október 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. október 14. Ekkor: 2019. 10. 13. at 8:48, varga írta: Nem! Én azt szeretném, ha pl a akármi@valami.hu oldalról érkezők EGYBŐL a közösségi mappába kerülnének. Áthúzni, áthelyezni én is tudom!! De amikor áthúzol egy levelet az említett mappába, akkor a bal alsó sarokban felugrik egy kérdés a Gmailben "Beszélgetés áthelyezve a(z) Közösségi címkébe. Szeretné ezt tenni xy@xy.hu jövőbeli üzeneteivel is? " és ha igen a válasz oda teszi egyből, legalább is nálam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2019. október 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. október 3. Szia. Egyszerű, húzd át az emailt a közösségi mappába és akkor oda fognak menni / oda kellene mennie. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 varga Posztolva: 2019. október 13. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. október 13. Nem! Én azt szeretném, ha pl a akármi@valami.hu oldalról érkezők EGYBŐL a közösségi mappába kerülnének. Áthúzni, áthelyezni én is tudom!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 varga Posztolva: 2019. október 15. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. október 15. Köszönöm Roli82, meg fogom próbálni!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
varga
Fórumozók!
A gmail fiókomban szeretném, ha a ... címről érkező levelek a közösségi mappába kerüljenek.
Sok mindent, sokszor próbáltam a " beállítások" felületen, de nem teszi azt, amit kértem, beállítottam!!
Miért, ill. hogyan kell ezt megoldani??
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.