Kb 1 éve van megrendelve a 2000 Mbitet netcsomag. A letöltési sebességel sosem volt gond, viszont a feltöltési sebesség 1 hónapja 500 Mbit körül mozog, holott 1 Gbit körül volt. Távoli ftp miatt kéne a gigabites feltöltési sebesség, nagyméretű adatmozgatásokról van szó (mielőtt valaki azzal jönne, hogy torrenthuszár vagyok).
FTP: megáll 45-50 MB/s feltöltési sebességnél, speedtest: 500 Mbit körül.
Kérdésem:
Vajon megéri megpróbálni jelezni a szolgáltató felé ezt a problémát vagy hagyjam az egészet és ,,szokjam" meg ezt a sebességet, miszerint a garantált feltöltési sebesség (50 MBit) megvan [pár éve még 120 Mbites netnél volt már példa rá, hogy rám szóltak: a garantált sebesség megvan, nem tudnak mit kezdeni] ?
Már próbáltam router újraindítástól kezdve mindent ami lehetséges. A feltöltési sebesség 2 db eszközön 500 MBit körül maradt.
Kérdés
silverfox124nca
Sziasztok.
Kb 1 éve van megrendelve a 2000 Mbitet netcsomag. A letöltési sebességel sosem volt gond, viszont a feltöltési sebesség 1 hónapja 500 Mbit körül mozog, holott 1 Gbit körül volt. Távoli ftp miatt kéne a gigabites feltöltési sebesség, nagyméretű adatmozgatásokról van szó (mielőtt valaki azzal jönne, hogy torrenthuszár vagyok).
FTP: megáll 45-50 MB/s feltöltési sebességnél, speedtest: 500 Mbit körül.
Kérdésem:
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: silverfox124ncaVajon megéri megpróbálni jelezni a szolgáltató felé ezt a problémát vagy hagyjam az egészet és ,,szokjam" meg ezt a sebességet, miszerint a garantált feltöltési sebesség (50 MBit) megvan [pár éve még 120 Mbites netnél volt már példa rá, hogy rám szóltak: a garantált sebesség megvan, nem tudnak mit kezdeni] ?
Már próbáltam router újraindítástól kezdve mindent ami lehetséges. A feltöltési sebesség 2 db eszközön 500 MBit körül maradt.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.