Attyla59

Hálózatfejlesztés

Kérdés

Tisztelt Telekom!
Letenyétől 2 km-re lakom, Zajk Józsefhegy úton. Letenyén már elérhető az optikai kábel adta lehetőséggel a gyors internet, nálunk még nem, pedig a házunk előtt 1 m-re van a lefektetett optikai kábel.Arról érdeklődnék, hogy mikorra lesz lehetőség nálunk is az optikai kábelre csatlakozáshoz? Letenyén a 150 mbit/sec csomag olcsobb, mint nálam a 25 mbit/sec Net s csomag..

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

@teherwagon

Pest megye is támogatott a SZIP-ben KMR régió néven, csak nem Európai Uniós forrásból, illetve sok önerős vállalás is volt.

https://kifu.gov.hu/szip/projektek/szip_program_SZIP_KMR

https://logout.hu/tema/re_btz_internet_fejlesztes_orszagosan/hsz_238-238.html

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hello!

@Attyla59, szerintem egy éven belül. Zajk támogatott területen van, az ilyen helyeket elvileg jövő év végéig kell elérniük a szolgáltatóknak. pontosabbat sajna valószínűleg nem kapsz egyelőre senkitől, egyszer csak (ha 3 hónapos közelségbe kerül) megjelenik a Té honlapján, hogy hamarosan elérhető nálad a gyors internet

@Kiso, nálad a rossz hír, hogy Pest megyére nincs támogatás. ez nem azt jelenti, hogy ott nem fejlesztenek, csak ezek a területek valószínűleg a mostani támogatásos hajrá után jönnek. én a helyedben összefognék a szomszédokkal, és valami szemmel látható sokaság nevében kérném a kiépítést (úgy már elérheti azt a határt, ami a szolgáltatónak megéri)

 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Mi Dunavarsányban lakunk, Nyugati lakópark széle. Most épül kb 30 új ház és normális internetnek nyoma sincs.... Várható egyáltalán valamikor? Most mobilt használunk, ami lassú és drága. Jó lenne most már valami hálózatfejlesztés mert igenis van rá igény a környéken.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Köszönöm szépen, bár tisztában vagyok az oldal jellegével..? A kérdést pont azért tettem fel ezen az oldalon, mert a környezetemben lakók is követik, ezért ha esetleg!, talán, valami illetékes is olvassa és válaszol, akkor többen értesülnek az eredményről, és nem csak nekem érkezik válasz..
Üdv: Attyla59

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most