Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Hálózatfejlesztés


Attyla59

Kérdés

Tisztelt Telekom!
Letenyétől 2 km-re lakom, Zajk Józsefhegy úton. Letenyén már elérhető az optikai kábel adta lehetőséggel a gyors internet, nálunk még nem, pedig a házunk előtt 1 m-re van a lefektetett optikai kábel.Arról érdeklődnék, hogy mikorra lesz lehetőség nálunk is az optikai kábelre csatlakozáshoz? Letenyén a 150 mbit/sec csomag olcsobb, mint nálam a 25 mbit/sec Net s csomag..

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Köszönöm szépen, bár tisztában vagyok az oldal jellegével..? A kérdést pont azért tettem fel ezen az oldalon, mert a környezetemben lakók is követik, ezért ha esetleg!, talán, valami illetékes is olvassa és válaszol, akkor többen értesülnek az eredményről, és nem csak nekem érkezik válasz..
Üdv: Attyla59

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Hello!

@Attyla59, szerintem egy éven belül. Zajk támogatott területen van, az ilyen helyeket elvileg jövő év végéig kell elérniük a szolgáltatóknak. pontosabbat sajna valószínűleg nem kapsz egyelőre senkitől, egyszer csak (ha 3 hónapos közelségbe kerül) megjelenik a Té honlapján, hogy hamarosan elérhető nálad a gyors internet

@Kiso, nálad a rossz hír, hogy Pest megyére nincs támogatás. ez nem azt jelenti, hogy ott nem fejlesztenek, csak ezek a területek valószínűleg a mostani támogatásos hajrá után jönnek. én a helyedben összefognék a szomszédokkal, és valami szemmel látható sokaság nevében kérném a kiépítést (úgy már elérheti azt a határt, ami a szolgáltatónak megéri)

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...