tks Posztolva ekkor: 2019. december 3. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2019. december 3. Mi lehet az oka, hogy ezt mondja a közszolgálatiakon túl mindenre, ha rákattintok a böngészőben? Családi csomag van, úgyhogy van telekom előfizetés. Régen próbáltam a TV GO-t utoljára, de akkor úgy rémlik, összerendeltem az előfizetéssel. A menüben sehol sem látok Összekapcsolás menüpontot, nem tudom, hol kellene lennie, felteszem azért nem jelenik meg, mert aktív az összerendelés? De akkor miért nem mennek a csatornák? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. december 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. december 14. @tks A kis emberke ikon alatt tudod megnézni a fizetési beállításokat, itt látható, hogy melyik Telekom fiókkal (előfizetéssel) van összerendelve a TVG fiókod. Itt van egy link is fiók hozzákapcsolásához. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tks Posztolva: 2019. december 3. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. december 3. Hol lehet megnézni a tvgo.hu-n, hogy él-e az összerendelés? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
tks
Mi lehet az oka, hogy ezt mondja a közszolgálatiakon túl mindenre, ha rákattintok a böngészőben?
Családi csomag van, úgyhogy van telekom előfizetés. Régen próbáltam a TV GO-t utoljára, de akkor úgy rémlik, összerendeltem az előfizetéssel.
A menüben sehol sem látok Összekapcsolás menüpontot, nem tudom, hol kellene lennie, felteszem azért nem jelenik meg, mert aktív az összerendelés?
De akkor miért nem mennek a csatornák?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.