HyperKockA

Telekom app és weboldal frissítés!

Kérdés

Üdvözletem!

A telekom miért nem fríssíti az alkalmazást és a weboldalon megjelenitendő dolgokat? Minden számla rendezve van az alkalmazásban és a weboldalon meg sem moccan semmi sem..  Nem fogok kétszer fizetni az miatt mert ott vannak a befizetett számlák fizetetlen állapotban. Így nem is lehet eligazodni köztük sajnos. Így értelme nincsen sem maga az alkalmazásnak sem a weboldalas cuccnak! 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Az eredeti kérdésre válaszolva, ezt a késést én sem értettem soha a két felület között. Arról már nem is beszélve, hogy mobil egyenlegnél teljesen mást mutat a kettő.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: zoli62

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
4 órája, McBelaba írta:

Helló!

Ez itt egy fórum. Mi fórumtagok, miért tudnánk, hogy a Telekom az alkalmazását és a weboldalán megjelenő dolgokat? A Telekom weboldalán van olyan, hogy: "Írjonk nekünk", na ott leírhatod ezeket a kérdéseidet.

Itt a kérdező - amire a szövegkohézióból tudtam asszociálni - arra gondolt, hogy miért nincs szinkronizálva a Telekom applikáció és a weboldal, azaz miért nem mutatja befizetetlennek a számlákat az online felületen, mikor ő kiegyenlítette már őket az appban.
A fórum tudtommal azért fórum, mert részben általános kérdések feltevésére szolgál, amiben - mint fórumtagok és mint user - néha tudunk egymásnak segíteni. Ha pedig nem, kulturáltan javasoljuk neki az ügyfélszolgálatot, vagy megvárjuk, amíg más próbál segíteni.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: abit

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Üdv @HyperKockA,

Valószínűleg van némi átfutás a két rendszer között. Ha az applikációban befizetted a számlákat, és sikeres volt a befizetés (kaptál visszaigazolást e-mailben), akkor nincs ok aggodalomra. :)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most