Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Galaxy S9+ ANDROID 10


zapco1269

Kérdés

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1
2 órája, McBelaba írta:

Hello!

Hát most minmondjak, aki a szolgáltatónál veszi meg a telefonját az vessen magára. Az aliexpress-en, vagy a neten, az esetk többségében, jóval olcsóbban megvehető az adott telefon, még akkor is, ha ha a szolgáltató 2-éves hűsége miatt kedvezményt ad rá.

Aliexpressen? :o

A szolgáltatónál pedig egyes esetekben még mindig megéri készüléket venni. Például ott a sokak által előszeretett (kamatmentes) részletfizetés. Sokkal könyebb apránként kifizetni egy készüléket, mint egyben, nagy tételben, akkor is, ha egyébként meg tudná venni az illető teljesen áron. Kedvezmények: ha jó időben elcsíped őket, nagyon sokat lehet spórolni, szezonális akciók alatt (pl. Cyber Tavasz, Decemberi akciók, stb).

Meg egyébként is, egy durván átlagos usert nem fogja érdekelni, milyen típusú rendszer, hányas verzió fut a telefonján, amíg megy a FB, Viber és társai. :)

Ettől függetlenül még nem bűn, ha netalán valakit érdekelne, mikor kap frissítést majd a telefonja akkor, ha szolgáltatói szoftveres. De nem vitatkozom, ez csak az én véleményem. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
16 órája, McBelaba írta:

A szolgáltatónál?

A minden használhatattlan Telekom cuccal teleszabott APK-kal, na azt biztos nem. Aki megveszi, az vessen magára, mert a gyártó és a szervíz aTelekom-ra fog visszahivatkozni, a Telekom meg mint megtapasztaltam, az ilyen ügyekben nagyon balfék.

A kezvezmények és az akciók nem arról szólnak, hogy az ügyfelekenek jó legyen, hanem arról, hogy a cégnek van egy csommo kínai hulladéka, ami nem fogy és ott penészedik a raktáron, azokat ilyenkor kidobják, mondván "Gyertek Isten báránykái vagyétek, mert most akciós". Kezítshokkolom bojler nics?

 

APK? No offense, de az egy fájlformátum, és egyben JAR archívum. :)

A szerviz, gyártó milyen esetben forgatná vissza a problémát a Telekomban? Semmi köze a kettőnek egymáshoz, attól függetlenül, hogy egy telefonon Telekomos szoftver fut, még ugyanúgy létezik a gyártói garancia és jótállás, és a szerviz olyan esetben, ha nem te tettél kárt a mobilodban, hanem "magától" elromlott, köteles megjavítani. Például egy Telekomnál vásárolt Samsungban is ugyanúgy kicserélik a kijelzőt, ha beég az OLED, szolgáltatótól függetlenül. ?‍♂️

Na végülis, egy Galaxy A50, vagy S10 - de felhozhatunk egy iPhone 11-et is, vagy bármi mást - ott penészedik a raktáron, csakis azért adják kedvezménnyel egyes szezonokban, mert ki kéne söpörni. 

Mindegy, olyanokkal nem vitatkozom, akikkel nem érdemes, és kötik az ebet a karóhoz. ;)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...