zapco1269

Galaxy S9+ ANDROID 10

Kérdés

5 válasz erre a kérdésre

16 órája, McBelaba írta:

A szolgáltatónál?

A minden használhatattlan Telekom cuccal teleszabott APK-kal, na azt biztos nem. Aki megveszi, az vessen magára, mert a gyártó és a szervíz aTelekom-ra fog visszahivatkozni, a Telekom meg mint megtapasztaltam, az ilyen ügyekben nagyon balfék.

A kezvezmények és az akciók nem arról szólnak, hogy az ügyfelekenek jó legyen, hanem arról, hogy a cégnek van egy csommo kínai hulladéka, ami nem fogy és ott penészedik a raktáron, azokat ilyenkor kidobják, mondván "Gyertek Isten báránykái vagyétek, mert most akciós". Kezítshokkolom bojler nics?

 

APK? No offense, de az egy fájlformátum, és egyben JAR archívum. :)

A szerviz, gyártó milyen esetben forgatná vissza a problémát a Telekomban? Semmi köze a kettőnek egymáshoz, attól függetlenül, hogy egy telefonon Telekomos szoftver fut, még ugyanúgy létezik a gyártói garancia és jótállás, és a szerviz olyan esetben, ha nem te tettél kárt a mobilodban, hanem "magától" elromlott, köteles megjavítani. Például egy Telekomnál vásárolt Samsungban is ugyanúgy kicserélik a kijelzőt, ha beég az OLED, szolgáltatótól függetlenül. ?‍♂️

Na végülis, egy Galaxy A50, vagy S10 - de felhozhatunk egy iPhone 11-et is, vagy bármi mást - ott penészedik a raktáron, csakis azért adják kedvezménnyel egyes szezonokban, mert ki kéne söpörni. 

Mindegy, olyanokkal nem vitatkozom, akikkel nem érdemes, és kötik az ebet a karóhoz. ;)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
2 órája, McBelaba írta:

Hello!

Hát most minmondjak, aki a szolgáltatónál veszi meg a telefonját az vessen magára. Az aliexpress-en, vagy a neten, az esetk többségében, jóval olcsóbban megvehető az adott telefon, még akkor is, ha ha a szolgáltató 2-éves hűsége miatt kedvezményt ad rá.

Aliexpressen? :o

A szolgáltatónál pedig egyes esetekben még mindig megéri készüléket venni. Például ott a sokak által előszeretett (kamatmentes) részletfizetés. Sokkal könyebb apránként kifizetni egy készüléket, mint egyben, nagy tételben, akkor is, ha egyébként meg tudná venni az illető teljesen áron. Kedvezmények: ha jó időben elcsíped őket, nagyon sokat lehet spórolni, szezonális akciók alatt (pl. Cyber Tavasz, Decemberi akciók, stb).

Meg egyébként is, egy durván átlagos usert nem fogja érdekelni, milyen típusú rendszer, hányas verzió fut a telefonján, amíg megy a FB, Viber és társai. :)

Ettől függetlenül még nem bűn, ha netalán valakit érdekelne, mikor kap frissítést majd a telefonja akkor, ha szolgáltatói szoftveres. De nem vitatkozom, ez csak az én véleményem. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hello @MacBelaba, 2 éve, de a SIM lock-nak ehhez nincs köze, attól függetlenül a mai napig léteznek szolgáltatóspecifikus szoftververziók. a szolgáltatók ilyenkor azt ellenőrzik, hogy a speciális szolgáltatásaik mennek-e rajta

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Screenshot_20200205-204300_Samsung Members.jpg

Itt egy friss lista, ezek szerint S9-re márciusban várható XEH (független magyar ROM) esetén, TMH meg nyilván kicsit később. :D

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

A Samsung Memberses listában februárt írtak, már elindultak a frissítések. 

Ha Telekomos a telefonod (TMH), akkor még plusz idő, mire a szolgáltató is kiadja az update-t. Csak annyit tudok javasolni, hogy várj türelemmel. :)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most