Vaja Attila Posztolva ekkor: 2020. március 7. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. március 7. Sziasztok. Általában mennyi idő szokott a hiba bejelntéstől kezdve a megoldásig eltelni? Hétfőn (2020.03.02) bejelentettem, hogy a kábel az oszlopon le van szakadva, a kábel tv-m kábele tartja; az utcán keresztül menő kábel pedig belóg. Még mindig nincs megcsinálva szombaton (2020.03.07). 72 órát mondtak. Már nem vagyok telekomos lehet ez a gond? Hívjam megint őket? Verjem az asztalt? Köszi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2020. március 7. Megosztás Posztolva: 2020. március 7. (szerkesztve) Üdv! Ha nem vagy Telekomos akkor miért a Telekomnak jelented be a hibát? Vagy ez a kábel nem a szolgáltatód cucca? 72 óra az általános. Szerkesztve ekkor: 2020. március 7. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Vaja Attila Posztolva: 2020. március 7. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. március 7. (szerkesztve) Régen telekomos voltam. Azért annak jelentem be mert az ő kábele. A kábel itt maradt a házfalon és a ház előtti oszlopról a széltől szakadt le. A kábel tv-m kábele tartja. Szerkesztve ekkor: 2020. március 7. Szerkesztő: Vaja Attila Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2020. március 7. Megosztás Posztolva: 2020. március 7. Értem. Tehát ez egy amúgy sem élő szolgáltatáshoz tartozó vezeték. Ettől függetlenül hamarosan meg kéne oldaniuk, persze pénzt nem fogsz kapni 72 órán túl sem, amennyiben nem vagy ügyfél. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Vaja Attila Posztolva: 2020. március 7. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. március 7. 1 perce, btz írta: Értem. Tehát ez egy amúgy sem élő szolgáltatáshoz tartozó vezeték. Ettől függetlenül hamarosan meg kéne oldaniuk, persze pénzt nem fogsz kapni 72 órán túl sem, amennyiben nem vagy ügyfél. Nem is pénz kell. Nem is értem ez, hogy jön ide. De ha lesz megint egy vihar akkor a jelenlegi (*****) szolgáltatásom sem lesz mert annak a kábele tartja. Az utca felett átmenő kábel pedig belóg nagyon. Egy teherautó simán lepókhálózna. Nekik tennék, jót, hogy zavartalan legyen a szolgáltatásuk és nem foglalkoznak vele. Faxa. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2020. március 7. Megosztás Posztolva: 2020. március 7. (szerkesztve) 7 perce, Vaja Attila írta: Nem is pénz kell. Nem is értem ez, hogy jön ide. De ha lesz megint egy vihar akkor a jelenlegi (*****) szolgáltatásom sem lesz mert annak a kábele tartja. Az utca felett átmenő kábel pedig belóg nagyon. Egy teherautó simán lepókhálózna. Nekik tennék, jót, hogy zavartalan legyen a szolgáltatásuk és nem foglalkoznak vele. Faxa. Értem, a pénzt csak azért említettem, mert, az jár 72 órán túli elhárítás esetén, de csak a szolgáltatás díjából tudják jóváírni, annak akinek van szolgáltatása. Remélem jelezted a hibabejelentéskor, hogy akár a közlekedés biztonságát is veszélyezteti a vezeték. Gondolom erre jobban ugranának. Ha nem az már az ő felelőségük, te a magadrészéről mindent megtettél, amit lehetett. Szerkesztve ekkor: 2020. március 7. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Vaja Attila Posztolva: 2020. március 7. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. március 7. 12 perce, btz írta: Értem, a pénzt csak azért említettem, mert, az jár 72 órán túli elhárítás esetén, de csak a szolgáltatás díjából tudják jóváírni, annak akinek van szolgáltatása. Remélem jelezted a hibabejelentéskor, hogy akár a közlekedés biztonságát is veszélyezteti a vezeték. Gondolom erre jobban ugranának. Ha nem az már az ő felelőségük, te a magadrészéről mindent megtettél, amit lehetett. Mondtam. Vették. Most megint bejelentettem. Megint hibajegy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2020. március 8. Megosztás Posztolva: 2020. március 8. 25 perce, McBelaba írta: Azért írd majd meg, hogy mikor hárították el a hibát és kaptál-e kötbért ha 72 órán túli a hibaelhárítás. Bélabá. Nem fog kapni semmilyen kötbért, mivel nincs szolgáltatás kiesése és nem is a Telekom ügyfele. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Vaja Attila Posztolva: 2020. március 11. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. március 11. Ma 03.11-én még mindig nincs elhárítva a hiba. Megint viharos szél van ha szakad akkor viszi a jelenlegi szolgáltatóm kábelét is. Már azon gondolkodom, hogy levágom a pi..ába a házról. Átdobom a saját kábelem felett és csááááá. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2020. március 11. Megosztás Posztolva: 2020. március 11. 10 órája, Vaja Attila írta: Ma 03.11-én még mindig nincs elhárítva a hiba. Megint viharos szél van ha szakad akkor viszi a jelenlegi szolgáltatóm kábelét is. Már azon gondolkodom, hogy levágom a pi..ába a házról. Átdobom a saját kábelem felett és csááááá. Sajnálatos az eset. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Vaja Attila Posztolva: 2020. március 31. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. március 31. 03.31-én még mindig nincs elhárítva. Szóltam a szomszédomnak már kb egy hete. Ő telekomos. Most írtam egy e-mail-t az ügyfélszolgálatra képekkel. Mit lehet még tenni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2020. március 31. Megosztás Posztolva: 2020. március 31. 9 órája, Vaja Attila írta: 03.31-én még mindig nincs elhárítva. Szóltam a szomszédomnak már kb egy hete. Ő telekomos. Most írtam egy e-mail-t az ügyfélszolgálatra képekkel. Mit lehet még tenni? Úgy érzem, hogy minden megtehetőt megtettél a részedről. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Vaja Attila
Sziasztok.
Általában mennyi idő szokott a hiba bejelntéstől kezdve a megoldásig eltelni?
Hétfőn (2020.03.02) bejelentettem, hogy a kábel az oszlopon le van szakadva, a kábel tv-m kábele tartja; az utcán keresztül menő kábel pedig belóg.
Még mindig nincs megcsinálva szombaton (2020.03.07). 72 órát mondtak.
Már nem vagyok telekomos lehet ez a gond?
Hívjam megint őket? Verjem az asztalt?
Köszi.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
11 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.