Vaja Attila

Tag
 • Tartalmak

  11
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Vaja Attila a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. A life is feudal your own c. játékkal játszok. Sajnos nem tudnak az otthoni játék szerveremhez csatlakozni mivel nem is látják. Elméletileg a a játék fórumán azt írják, hogy ki kell nyitni a 28000-28003ig a portokat. Speedport w724v típusú routerem van elméletileg aktiváltam a portokat de mégsem látják a szerveremet. Külső port ellenörző oldal pedig azt írja, hogy nincs nyitva. Valaki tudna egy igazán szájbarágós leírást adni vagy egy linket, hogy mit és hol csináljak, hogy működjön a játék rendesen? A hangsúly a szálybarágóson van. 😁 Köszönöm.
 2. Sziasztok. Otthoni csomagos vagyok. Már kétszer kérdeztem az ügyfélszolgálatot, hogy mikor kapom meg a felhaszn./jelszó párost, de még semmi. Valaki kapott már?
 3. Sziasztok. Ma vettem észre a Telakom fon-t. Mindenféleképpen csak postán küldik ki a felh./jelszó párost? Ugyanis nekem nincs papír alapú számlázás. Pl E-mail nem lehetséges variáció? Csak otthoni interenet van, mobil nincs. Köszi.
 4. Hol laksz? Nálunk, Borsod megye, Nyékládházán még nem megy. Update: Megy már nálunk is. Kiváncsi vagyok a problémára.
 5. Szia. Nálunk pl a facebook és a hozzá kapcsolodó oldalak nem mennek. Szerintem a hiba nem nálunk van hanem a T-nél, mert mobilnettel mennek. Kiváncsi vagyok, hogy mikor javul meg.
 6. Értem. Köszönöm a segítséget. Elgondolkodtató, hogy megéri-e -2-3e ft olcsósság, hogy a kollégáimmal nem tudok ingyen beszélni. Lehet több elmenne ott. Azt hittem, hogy többet ki lehet hozni a Magentából. Köszi. Szép napot.
 7. 9000? Én 13490ft látok.
 8. Ha jól látom akkor 13490ft + 2*4000ft (NextS)+bérleti díj. Sajnos nem sokkal olcsóbb.
 9. Köszönöm. És ha nem adható? Akkor hogy alakul a magenta ára?
 10. Köszi a választ. Tehát akkor ha jól értem ha van konkurencia, (van, PR) akkor 6950+3*NextS ami most 8000ft helyett 4000ft? + beltéri bérleti díja? Jól értem?
 11. Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni. 3 db flotta előfizetésem van a V****fone-nál, melynek díja kb 15e ft. A T-Home-nál van 3 szolgáltatásom IPTV családi, Netmánia M, Alap díjcsomagos vezetékes telefon. kb 9e ft értékben. Ez összesen kb 24e ft. Magentásítva, ha a mobilokat is áthoznám szerintetek olcsóbban ki tudnám hozni? Fontos lenne az egymás közötti ingyen beszéd. Most fog lejárni a hűségem és váltani szeretnék, hogy olcsóbb legyen és nem nagyon értem ezt a magentásítást. Köszi a válaszokat.